Susipazinkite su moderatoriais

Susipazinkite su moderatoriais

Nugi gal pagaliau forumuose tvarkos atsiras Šypsena Kultūros … Šypsena

Dalis priklausys ir nuo taves murrr

kokios mederatoriu pareigos?

trinti labai negerus dalykus… Nusodineti piemburnius, kurie per smarkiai ir neishradingai keikiasi, nepazinodami zmogaus ji visokiais zodziais izeidineja (daznausiai tai butu taikoma naujokam, nes seniai gali rietis - ne pirma ir paskutini karta taip daro, bet proto ribose…)

Neaisku dar iki kokio lygio info prileis…

Viena ish pagalbiniu moderatoriu funkciju turetu buti svieciamoji veikla: aishkinimas naujokams, kaip parasyti asmenines zinutes, kur rasti viena ar kita dalyka bangoje…

Dar sunkoka prognozuoti, kas ten bus… Ka ash ishvardinau, reikia, kad butu…

tada Alus moderatoriams Šypsena tegu gaudo piemenis is bangos Šypsena

Tik ziurek pats kada neuzkibk ant ju kabliuko Cha cha

nemanau kad kazkas tycia metis kabliukus Cha cha P.S. kas isrinko tuos musu moderatorius? ar cia pagal “bangini” amziu? Šypsena

Na siaip tai pagaliauŠypsena
murrr ir Ralis. valio
bet gi Badas siaip jau tikrai mazai buna pas mus (tai yrŠypsena) :susipazinkimeŠypsena reiskiasi Badulis dazniau rodysis pas mumisŠypsena

Na net nezinau, “Pasiulymai bangai” forume, man rodos kazkada buvo rinkimai kazkokie Aš nekaltas

Nesidziauk, su Baduliu turesime pakankamai darbo forume "apie viska’ - ten bardakas didziausias! Kietas

Spėsim visur. Be to žinojimas, kad tokie kaip moderatoriai egzistuoja, manau pridrausmins kai kuriuos … Šypsena
Įsivaizduok kelių eismą, jei žinotum, kad neegzistuoja kelių policija Cha chaCha chaCha chaCha cha

Tai ir čia (tikiuosi) panašiai … Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas

Šypsena

Moderatoriai, Mentai = abeji is M raidesCha cha Mirkt

malonu susipazinti Šypsena

Su naujais!!!

pieva nu Šypsena

nu tikrai jau

kaip kaledine eglute Cha cha