Susipažinčiau su mergina, jos pinigų išleidimui

Susipažinčiau su mergina, jos pinigų išleidimui

Studentka rašė:

Cha cha Cha cha Cha cha Kaip tik siandien kisenej turiu 10 lt. Tinku tau i pora? Cha cha Cha cha Cha cha

Nuo ko pradesim: parduotuviu, baru ar kitokiu pasiulymu turiAš nekaltas?

būk žmogus, apšviesk kaip su tiek pinigų tris savaites išgyventi? Apakęs
Aš vat mastau kaip iki menesio galo pratempti:
1 variantas: valgau, bet į darbą vaikštau pėstute
2 variantas: važinėju mašina, bet dienos davinys riekelė duonos su vandenuku

jolke rašė:

o kiek tamsteliai reiktu?Cha chashiuo metu piniginej apie 30 lituku…bet chia man trims savaitem panashiaiCha cha

vsio, amen… Nuska mirs iš bado Liūdna nes niekas nesusižavės jos akelėmis Liūdna ir Housas pingais dalintis nebenori…

jolke rašė:

rekomenduochiau 3 varianta:nevalgai ir i darba vaikshtai pestuteCha cha o juk yra kazkokiu valgyklu, kur uz grazias akis ir prasta socialine padeti valgyt duodaCha chaŠypsenanothing personal…Mirkt

Kipšas rašė:

jolke rašė:

o kiek tamsteliai reiktu?Cha chashiuo metu piniginej apie 30 lituku…bet chia man trims savaitem panashiaiCha cha

Kadangi Studenka ivede 10 litu limita, turbut ir nekeisimMirkt. Nebent bus prieshingu pageidavimuAš nekaltas

kaip vaikinui patogiauMirktCha cha

Nuska rašė:

būk žmogus, apšviesk kaip su tiek pinigų tris savaites išgyventi? Apakęs
Aš vat mastau kaip iki menesio galo pratempti:
1 variantas: valgau, bet į darbą vaikštau pėstute
2 variantas: važinėju mašina, bet dienos davinys riekelė duonos su vandenuku

Siulau:
nei valgyti, nei mashina vazhineti - geriausia dietaGerai

aha, ir pinigų neišleisiu Šypsena
bet su tavimi vis vien nesidalinsiu Liežuvis Liežuvis Liežuvis

Kipšas rašė:

Siulau:
nei valgyti, nei mashina vazhineti - geriausia dietaGerai

Jo Kipsas as sutinku isleisti kartu mano 20 euru. Mirkt
Vakar maciau uz 16e. nebloga bliuskute,Gerai o uz likusius reik always pasirupint,Šypsena tai kaip einam!!!Cha chaCha chaCha cha

Kipshas, voba gerai sugalvojai Šypsenakai jau susipazinsi ir rasi,gal galetum ir mane pasiimti kartu i pinigu leidimo fiesta Šypsena?Kompanijoj vis bus linksmiau, o ir fantazijos prireix sugalvoti kaip isspausti kuo daugiau naudos is to "dariau su girenu" Cha cha

eh…tu boliudo…
bet medziokle sekminga…
tik atidirbimas irgi klausimas ar bus malonus…
Cha cha

Ech…kai bachuras pasiulo, net eile nusidriekia norinciu…O kai prieshingai tai Liežuvis.
Ishvada - bachuro (draugo) pinigai yra bendri, panos pinigeliai tik josAš nekaltas

Kipšas rašė:

Ishvada - bachuro (draugo) pinigai yra bendri, panos pinigeliai tik josAš nekaltas

ApakęsApakęs tu ka, tik dabar sita suzinojai?ApakęsApakęsApakęs

Isvada itakota gyvenimo realiju, o lyciu ir ju teisiu bei pareigu lygybe i musu patriarchaline visuomene dar sunkiai skinas kelia.Teip kad dar reix palaukti kokia karta kitaŠypsena

Lonely rašė:

nu i durnius…

Gal saules smugi gavai, kad toks paraudonaves?!Aš nekaltas

tu tikras vyras

nu berods bangietės jau užkimo berėkdamos, kad jos visiškai nesigvieši vaikinų pinigų… nebent jie patys geranoriškai pasiūlo Cha cha

Kipšas rašė:

Ir kurgi tos ishvados keistumas?!

Kipšas rašė:

AKELA rašė:

tik atidirbimas irgi klausimas ar bus malonus…
Cha cha

Patirtis prabiloCha chaCha cha

kaip sakoma: kuo turim ,tuo duriam Cha chaCha cha

Nuska rašė:

nu berods bangietės jau užkimo berėkdamos, kad jos visiškai nesigvieši vaikinų pinigų… nebent jie patys geranoriškai pasiūlo Cha cha

Kąąąąąąąą, nieko negirdžiuAš nekaltas

negirdi, nes jau užkimome Cha cha Cha cha Cha cha
kadangi rėkimo akcijos nedavė naudos, o be to žaloja balso stygas, tek ieškoti kitų įtikinamesnių būdų Aš nekaltas

vienas iš būdų, būtų pačioms pradėti išlaikyti Vyrai, ale kad šiuo metu aš per silpna pradėti tokio masto akciją. Be to vienas lauke - ne karys.

Kipšas rašė:

Kąąąąąąąą, nieko negirdžiuAš nekaltas

Nuska rašė:

vienas iš būdų, būtų pačioms pradėti išlaikyti Vyrai, ale kad šiuo metu aš per silpna pradėti tokio masto akciją. Be to vienas lauke - ne karys.

Va va, jie to tik ir siekia Cha cha Keisim silpnosios lyties savokos turini?Cha cha