na ir buna gi tokiu idiotu,kurie kisa savo nagus kur nereik!!!
tai va viens toks ilindo i mano banga ir toookiu nesamoniu pridare
o dar is kur man zinot,ka jis tiems su kuo susirasineju prirase???
ir vis per ta mano skubejima i paskaita-pamirsau atsilogint …o dabar ir pasekmes
o ką padarė?
kartą pas pažįstamą į one.lt buvo kažkas patekęs, bet jis niekur nepaliko neatsiloginęs, tiesiog kažkaip password’ą nulaužė, tai tokių žinučių prirašė… kai aš gavau, tai vos širdis nesustojo, bet po to jis atsiprašė ir paaiškino viską
patomos pasekmes tokios-parase tooooki kompromituojanty dienorasty,kad ir nezinau kaip ji panaikint ir si bei ta dar pridirbo,bet baisiausia,kad nezinau ka jis dar be viso to padare
Taigi labai paprasta - užeini ant savo nick’o, atsiverčia asmeninis puslapis, ten paspaudi visoso žinutės ir parodys, jei ką daugiau parašė. o dėl dienoraščio, tai, hey, dieve, kreipkis į jį. Daug užmokėti nereikės, pasiūsi ir viskas
KArtaprie vieno kompo pasileidau Banga ir jau prisiloginau su kazkokios merginos loginu (automatiskai). Tuoj kilo nedoru minciu ! Bet tik apsiribojau perspejimu, nusiunciau jai zinute, kad kita karta butu atidesne!
galbut ir mano kaltes cia kazkiek yra,bet tai dar nereiskia,kad negalejo kas nors pasworda pamatyt ir ilyst…o be to ziurek,kad tau paciam taip neatsitiktu!!