Susinervinau!!!!

Susinervinau!!!

na ir buna gi tokiu idiotu,kurie kisa savo nagus kur nereik!!! Piktas Piktas Piktas Piktas Piktas Piktas
tai va viens toks ilindo i mano banga ir toookiu nesamoniu pridare Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs
o dar is kur man zinot,ka jis tiems su kuo susirasineju prirase???
ir vis per ta mano skubejima i paskaita-pamirsau atsilogint …o dabar ir pasekmes Liūdna Liūdna Liūdna

Uzuojauta Nustebęs
Bet tegul bus tau tai pamoka kad negalima i BANGA ziureti aplaidziai

o ką padarė?
kartą pas pažįstamą į one.lt buvo kažkas patekęs, bet jis niekur nepaliko neatsiloginęs, tiesiog kažkaip password’ą nulaužė, tai tokių žinučių prirašė… kai aš gavau, tai vos širdis nesustojo, bet po to jis atsiprašė ir paaiškino viskąTaip

Yooo nepavydziu tau, na bet gal gi nieko tokio blogo dar nepridare…Aš nekaltas

labai jau ziauri ta pamoka…

patomos pasekmes tokios-parase tooooki kompromituojanty dienorasty,kad Apakęs Apakęs ir nezinau kaip ji panaikint Aš nekaltas ir si bei ta dar pridirbo,bet baisiausia,kad nezinau ka jis Baisu dar be viso to padare Aš nekaltas

Taigi labai paprasta - užeini ant savo nick’o, atsiverčia asmeninis puslapis, ten paspaudi visoso žinutės ir parodys, jei ką daugiau parašė. o dėl dienoraščio, tai, hey, dieve, kreipkis į jįMirkt. Daug užmokėti nereikės, pasiūsi Bučkis ir viskas Taip

aciu uz patarimus Gėlės Gėlės Šypsena

į sveikatąTaip

jeeee!!!panaikinau panaikinau ta nesamoninga dienorasty!!! Šypsena net palengvejo Taip Taip Taip
aciu visiems uz palaikyma ir supratinguma Gėlės

Reikia pries paliekant banga ATSIJUNGTI paspausti, nes kitaip kitas zmogus prie to kompo pasileis Banga jau su tavo loginu Nustebęs

Arba jis per peti slaptazodi nuziurejo.

panaikinai pati ar murr padėjo?

o visgi gali but,kad cia kazkas ir pasworda nuziurejo ar kazkas pan,nes kiek atsimenu (bent jau taip stengiuosi) visada atsiloginu Aš nekaltas

pati kazka priximicinau ir dingo tas nelemtas dienorastis…nors tiesa sakant jau buvo kilus mintis pas murrr kreiptis Mirkt

KArtaprie vieno kompo pasileidau Banga ir jau prisiloginau su kazkokios merginos loginu (automatiskai). Tuoj kilo nedoru minciu Šikšnosparnis ! Bet tik apsiribojau perspejimu, nusiunciau jai zinute, kad kita karta butu atidesne!

Matei, ir dievo vardo be reikalo paminėti nereikėjoCha cha

Pati kalta ir nereikia cia Piktas veideliu !

galbut ir mano kaltes cia kazkiek yra,bet tai dar nereiskia,kad negalejo kas nors pasworda pamatyt ir ilyst…o be to ziurek,kad tau paciam taip neatsitiktu!! Mirkt Cha cha Liežuvis

jis piktas ir amžinai nepatenkintas dėdė, nekreipk į jį dėmesioTaip