Susinervijau…arba šeimyninis abzacas(padėka Bangietėms 46žin.)
Nu va, tai promachą padarė… Pasakyk, jog kito tokio varijanto gali jau ir nebebūti…
Mute-ten iškart gultis reikėjo…
O kaip dėl tos vietelės Rasų kapinaitėse, nesusigundė?
Viliojantis varijantas…
niu baikit tep negraziai
…cosmoproletarų veislės…
Tai gal Lietuvos lenciūginių veislės?
HerrOberst rašė:mažoje mergaitėje gyvena didelė sterva…
O kaži didelėje stervoje ar gyvena maža mergaitė
P.S.Girdėjau šį sezoną madingos kalės…
oij Ni uzhlankstei tu chia… priesh leidzhiant save nutempt prie altoriaus reikejo zhvilgtelt i josios mamka… butum pamates ateities vizija, kaip tavo zhonke atrodys ir elgsis…
Nu bet cia (Ni) gera situacija sumodeliavo - tokia gyvenimiska gyvenimiska
isvada - kiekvienoje geroje mergaiteje gyvena didele STERVA
(Ni),pradek gyventi su uosviene,tada zmona
staigiai pasikeis
.
(Ni), jei galima, ash tave vieshai paguosiu, ka jau ten per privatus padeti lakstyti
, o taj dar uosviene uzuos ka negero - prastaj baigsis
Mano patarimas paprastas: pasikalbek apie visa tai su savo , kai uosvienes nera salia. Jeigu bangietes tave suprato ir atjaute, negi sava
nesupras?
O jeigu nesupras, tada prasti popieriai.
Na, (Ni), pats kaltas jei taip su tavim elgiasi… Aisku, mokyti lengviausia, bet… Jei moteriskes nesupras graziuoju, tapk kategorisku. Man ir panasiai buvo, galvojau bus sakes, bet ne velnio - savo nepasieke!!! Aisku, kad nieko doro is tokio gyvenimo nera, bet, bent jau savo namuose gyvenu ir, jei uosve pabandytu pas mane "kamandavot", mikliai but isprasyta lauk… Zodziu, bent jau nusikales po darbu galiu namuose tiketis ramybes…
Taip, kad isaiskink tu joms (paciai ir uosvei) gyvenimo prasme. O vaikis uzaugs ir jam bus giliai dzin kaip tu gyvenai ir kiek tau prisiejo kentet ir pan. …
Aka cia guost ir dar per privata. Cia tik gali viesai visiems tipo uzjaust tipo nusistekenusi (Ni) tipo kokia as gera ir kaip as tipo supranto.
marijole-aš irgi valgyt virtuoziškai gaminu,bet buvau NUSIKALĘS…o mūsų
teismai apkerpėję……anyway
.
jolitushke-čia rimtos kalbos vyksta…
Nesinervink, aš su teismais suderinsiu -prisiteisim ir dar ji alimentus už vaiką mums mokės
Yra Lietuvoj visokios organizacijos, ginancios vyru ir moteru lygias teises…
Be to, (Ni), jei tik problemos del uosvenes, tai, ar verta skirtis ir galvoti apie tai, kas augins vaika? O valgyt… valgyt, pats ismok pasigaminti. Vyrai dar geriau gamina. Mano tevukas, kiek atsimenu, visuomet gamindavo maista, ir ne karto negirdejau, kad skustusi…
…kas man tą vaikį atiduos…
Vargšas užjaučiu
Žinai, kilo tokia mintis: gal "susimetam skuduriukus" Ir tavo vaikį auginsiu, o mano mama labai retai užsuks, tikrai
ir pati gero, ramaus būdo esu, ir valgyt (kai netingiu) skaniai gaminu.