Susikabinta su 2.8
siandien gal 3 kartus,taip gavosi kad stojom prie raudonos 3 kartus ir pirmi nuo “starto”,is vietos ishsoka per puse korpuso nes mechanika o toliau totali sikna jo atzvilgiu
vakar su grand cherokee susikabinau, kai bande mane uzdarinet, nes norejau per greitejimo juosta nuo sankryzos ji aplenkt. visgi mase daro savo. uzejau ir nuejau. o to xenonai taip ir nutolo veidrodely
RM kiek tavo bulke iki 100?
kabuki,nieko yspudingo 6.9
mano siek tiek greiciau nei zigulys
kabinetojajai. a jus ramiai kurnors nuvaziuojat? ar jum butinai show off?
show must go on as ir nepraleidziu progos susikabint
man bevazinejant kazkaip benzas daznai baigiasi ir priekines padangos zymiai greiciau sudyla nei galines turbut brokuota masina
o kodel negaliu padurniuot protingai uzspaudziant tapke,toks vaizdas kad cia visi susirinke kuire neikada neuzspaudzia,nepazeidineja taisykliu keliu eismo
praeita savaitgali buvau “susikabines” su kregzde 325 ant zvyrkelio, as su motociklu, startavom is vietos ir kaip bebutu keista kregzde ejo beveik lygiai, tik kazkur tarp 50-100 km/h sugebejau kazkiek atsiplesti… aisku padanga pas mane jau i pabaiga buvo, bet visvien
rhcpepper kai turejau 1.8 karb chuligana tai ramiai vazinedavau… Daba ypach kai nuo moco nulipi i auto
ketvirtadieni nuvarem anyksciu rajone i giria prie ezero su palapinem. mes sau alaus, vodkes pasijamem, prisipirko zaliu9. nespejo sutemt, zaliu9 kaip ir nelabai beliko
3
1.4ltr per maziau nei dvi valandas islaize. o buvo 21.45
sedau i masina ir numyniau gal 5km zvyrkeliu placiu su gerais posukiais iki asfaltuoto kelio kupiskis - utena. nuo ten pasileidau utenos pusen link svedasu. degalinej buvau 21.50
bet nieko gero neradau, todel numyniau i pacius svedasus, i parduotuve. gerai, kad pazystama dirbo, tai jau duris uzsirakinejo, bet mane ileido. apsipirkau ir atgal pasileidau tekinas. minu, lenkiu visus, paziuriu i spidometra 170km/h
i stovyklaviete grizau gal 22.10
o kita diena teko vaziuot siek tiek
apsipirkt, tai 90km/h iki degalines, degalinej masina palikom ir pestute i miesteli. visi zvengia, kad benzina taupom
bet jau amzius nebe tas. anksciau pageres lakstydavau ir px. o dabar visiskai negaliu spaust. isijungia kazkoks saugiklis ir vsio
trulikai tai kur nuo lietaus slepetes?
kad nelijo pas mus. visas tris dienas nei laso, nu tiesa, paskutine diena paryciais keli lasiukai nukrito, bet palapines sausos buvo, nes nuo masinos pelenu nenuplove
de.bilas tas trulikas tolka tak
snargliuk, nekelk balso pries vyresnius, nes dirzo gausi
eina sau, net 170 varei, respektas. eik dabar paglostyk DI kasete, kad atlaike toki isbandyma.