SUSHI

SUSHI

Sushi mano megstamas japonishkas patiekalas daznai sutinkamas svetur, bet retas Lietuvoje. Mano ziniomis Vilniuje yra dvi vietos kur galima rasti SUSHI - Tobira ir G LOUNGE. Abiejose vietose gerai paruostas. "Maximoje" parduoda paruosta sushi, bet beda ta, kad pas juos retai kada nusipirksi sviezia SUSHI. Siuo metu "Maximoje" japonisku prieskoniu ir kitu ju virtuves reikalu skyrelyje radau viska kas yra reikalinga SUSHI pasigaminti paciam isskyrus specialius sushi paruosimui naudojamus LIPNIUS ryzius. Pas mus parduodami ryziai yra BIRUS ir, kad juos sulipinti juos turi pervirti ir gaunasi visai ne tai. "Maximoje" parduodami paruosti sushi irgi gaminami ir pervirtu biriuju ryzhiu.
Gal kas zinote kur galima isigyti SUSHI gamybai tinkamu LIPNIU ryzhiu? Buciau dekingas uz informacija.
Ar kas nors yra dare SUSHI?
Ir apskritai ar kas nors is cia diskutuojanciu megsta SUSHI?

Apakęs

Labai labai megstu Girtas Girtas Bet namie dar paruosti nebandziau, kazkaip su tais ryziais sudetinga…maximoje tai isties sushi neskani. O va apie G Lounge tai dar negirdejau Ne kazka praziopsojau matyt Žliumbia kur tokia vieta yra ir kas ten gero???

megstu Niam niam. Bet namuose tikrai nepadaryciau.Jau geriau nueisiu i kavine,negu maista sugadinsiu…

G LOUNGE - vieta - Rotuses aikste, isikure buvusioje "Minoltos" kontoroje antrame aukste, iejimas is bromos i desine, pastatas priesais svedu ambasada. Rasti zodziu nera labai paprasta, bet imanoma. Tiems patiems savininkams priklauso klubas "Gravity".
Kas ten gero? - Geras maistas, mixas - rytietiskos (vietnamietiskas, indonezietiskos, japoniskos ir pan.) ir europiestiskos virtuves, normalios pagal maisto kokybe kainos, gera muzika (apie ka byloja ir pavadinimas), tikrai geras interjeras (tualeto interjeras be konkurencijos geriausias Vilniuje), diena lankytoju minimaliai, vakare gal kiek per daug prisirenka pizhonu, bet manau tai galima iskenteti.
Visi mano valgyti patiekalai buvo tikrai idomus ir skanus. Skanios ir idomios sriubos ir desertai.
Sushi - sushi ten geras, bet visgi sushi geresnis Tobiroje.

O aš suši dar neragavau

Sis patiekas kai kam labai patinka, kai kam visai nepatinka - arba del to, kad ten daug ranku darbo ir del to jiems nemalonu valgyti, arba del zalios nesudytos zuvies, arba del ko nors kito…
Mielai si patiekala valgyciau pora kartu per savaite.

Nemėgstu suši Veee

Suši gaminimui pirkau apvaliuosius ryžius, skirtus kažkuriam Viduržemio patiekalui (paeljai berods).
Kiek žinau, į paruoštus ryžius reikia dėti šiek tiek ryžių acto, tada ir limpa geriau.

Suši, kaip ir kiti japoniški patiekalai - liabai skanu, nors kasdien gal ir atsibostų. Su ingredientais, deja, prastai.

Ir "Maximoje" ir "Hyper Rimi" yra atsirade japoniski priekoniu ir ingredientu skyriai, yra ne visko, bet palyginus su situacija pries metus kitus tai jau nemazai.
Aciu uz info del ryziu.

Ir aš pastebėjau pagerėjimą- bent jau Vasabi milteliai atsirado Šypsena.
Dabar laukiu nesulaukiu, kada pasirodys rožinis marinuotas imbieras.

Rozini marinuota imbiera radau Mindaugo "Maximoje", o va wasabi is ten dingo, neradau ju ir "Rimi". Tarciau tau aciu jei pasakytum kur tu ju radai. Juos naudoju ne tik sushi, bet ir su bulviu kose kartais dedu.

Gariunu Maximoje. Buvo ir pornografinis imbiero variantas - labai blyshkus. Vistik japonu virtuveje spalva nemaziau svarbu uz skoni (o gal ir svarbiau).

Aciu Green Tea, bandysiu nusipirkti. Maisto pateikimas ir spalvos daug kur svarbu, bet Lietuvoj kol kas mazai kas suka galva…Del marinuoto imbiero spalvos ir as nelabai galva suku, svarbu, kad jis savo fukcija atliktu.

o aplamai ish cia uzsukusiu zinote kas yra sushi? Juokiasi
cia buvo pratesimas.

Susipazinkite. Koks klausimas, toks ir atsakymas Cha cha.
http://www.banga.lt/admlt/2user.show/115891-=(302240815

Labaj noreciaw sushi paragaut…

reik velnienos graziai paprashyti kad surengtu sushi pietusJuokiasi kitaip nieko nebus. paragausi kokia padielka, o velniena tai jau neapgaus.turbut.

ŠypsenaGera sushi galit paragauti "Tobiroje".