Suprantu ir mėgčiau
1,4TSi + elektros motoras - turetu but ok
DRL Q>mano galva ka sumokesi uz lochotronini akuma,geriau butu 1.4tsi+ekstrela ir dar lieka kruva saibu
Mazoi foto pasirode gremztukas langam valyt su deimanciukais
dr - gal ir taip,bet tas pavadinimas mane veza
O kamstyje galesi sedeti taip pat isdidziai kaip Lexus vairuotojas
DRL ir Xenon aisku OK,tik kad Jetta dar ju neturi EU rinkoj (lyg ir tuoj bus xeniai
).Vat ir german engineeeeeeeering
*pimp…* ta elektra, jau naujas bmw dvilitris su dviem turbum (328i) pasieke seno 335d parametrus ir ji aplenke, nereiks tuoj ir akumu
o gal dar geriau koks bluemotion be jokiu ekstrelu? kaip sake per topgyra, priklausomai nuo turimo elektros plano islaidos kurui gaunasi beveik panasios. o masinos kaina kurkas palankesne bliumotiono. bande nissan leaf ir kazkoki mishkpobishki.
1,4tsi + duja
Topgyrs pramogine laida,nemanau ar verta viska priimti uz gryna piniga?
1.4Tsi+elektra+LPG - va cia tai butu deriniu derinys
uz gryna nereik imti. ten aisku palygino GB kainom. nes o bet taciau nx tas hibridas, kol technologija dar neisdirbta
Kazkas turi aukotis ir but bandomu triusiu
Hm, hibridai ten kur nesugeba 1km įveikt man irgi atrodo varganai. Bet kita vertus užsienio forume paskaitai, tai kas turi leaf’ą važinėja žinomais atstumais 100-160km į dieną labai teigiamai vertina. Benziną jau vadina smirdalu ir užvažiavimas į kolonėlę yra daug keistesnis dalykas, nei savo namuose įsikrauti automobilį.