Superinis moderatorių originalumas

Superinis moderatorių originalumas

_Ironiškai._Siūlau klubą, kurį moderuoja mažamečiai ir kuriam bandoma prastumti taisykles: žmonėms, kuriems yra 30+ metų, draudžiama matyti daiktus, primenančius lyties organus: torčiukus Apakęs Apakęs Apakęs, sniegus Apakęs Apakęs, lūpdažius Apakęs ir kt. pervadinti iš “30+” į “Didelių vaikų klubą”. Labai norėčiau pamatyti žmogų, sugalvojusį tokią originalią Gerai idėją. Gal pats prisipažins? Nekaltas Nors žinant kai kurių oficialių asmenų protinius sugebėjimus ir pavyzdinį skonį, galima kai ką ir įtarti._Rimtai._Siūlau DUK’ą papildyti dviem punktais: 1. “30+” klubo moderatoriumi negali būti asmuo, kuriam nėra 30 metų. 2. Asmenims, kurių moralę, įsitikinimus gali pažeisti suaugusių žmonių diskusijos, aplinka, “30+” klube lankytis nerekomenduojama.

  • moderatorium negali buti aukshto mokslo nebaige + filosofines pedagogines zhinios !

_Rimtai_geri papildymai Taip

rips,blyn Pavargęs-objasniaju osobo odarionnym Pavargęs-ADMINAI pateikė tokias formuluotes visiems moderams,ir pažadėjo pyyzdiūley, jei nesiims priemonių… GirtasP.s.labas rytas/// Cha cha

  • moderatoriumi negali būti asmenys, nepristatę sveikatos pažymos pagal SAM 2003 m formą nr 068b - išrašo iš psichikos sveikatos centro.

pagaliau Geraigalvojau visai visi isdurnejo… Pavargęs

rips, o tamstai kiek metu? Pagal iskalba maziau nei desimt Pavargęs

Taip, mieloji, žinau… Todėl iškalbos aš tau ir pavydžiu.

_Ironiškai._1. Moderatoriaus kadencija bus apribota iki 1 metų, nes kitais metais jam bus jau 31. 2. Perskaitęs tokį įspėjimą 18- dalyvis būtinai užeis pasmalsauti.

Yra toks anekdotas senas apie mažaraštį, nutarusį universitete studijuoti filologją. Per egzaminą jo klausia, ar skaitęs Puškiną, Balzacą, Dikensą, Baltušį. Mažaraštis atsako nuoširdžiai, kad neskaitęs nei vieno, ir priduria: Aš čia stoju tam, kad būčiau rašytojas, o ne skaitytojas. Viliuosi, čia ne apie moderatorius Ne Nekaltas

Gyntai , didesnių problemų kaip iki šiol tie 18 - nikiniai vargu ar besukeltų, nes mūsų moderatoriai prieš juos jautėsi bejėgiai, pasimetę, kad net adminų užtarimo ir pagalbos reikėjo lėkti prašyti Apakęs, taisykles keisti Apakęs. Antra vertus, kai klube neliks pagarsėjusios mažametės, manau, tie piemenukai rečiau čia lankysis.

tik 30+ klubo,o ne visiems Šypsena

as anksciau siuliau ir dabar siulau isvis ta galerija “Ivairios” panaikinti, nes kaip minejo sios temos autorius_…Sulaukęs 30 metų žmogus tampa patyręs, protingas, brandus, savarankiškas…_ Taigi musu gerbiamos susiformavusios asmenybes gali tokiu nuotrauku susirasti internete patys… Nekaltas

Jeckau Baisu Jus man pasakykit mielieji, ar su metais visiem taip blogai pasidaro i jaunima ziuret, kad is pavydo rodos numirtum? Apakęs Nežinau

rips , AnicaGėlė klubas išsirinko lygiai, kaip ir visus kitus moderus. Ir kokias ten pakeistas taisykles turėjai galvoje?

ar jums, pone, neatrodo kad mazamecius cia traukia ne “pagarsėjusios mažametės” o jusu itin protingos, subrendusios ir susiformavusioms asmenybems budingos temos?

! , Gal ir ne visiems. Todėl, kad kiti klubai neturi jokių problemų interpretuodami “BITĖS plius” taisykles. Vien tik čia publikai dašilt negali niekaip be paaiškinimų išsamių Liežuvis.

sutinku,mes cia ne naujokai,bet kodel vienam moderui uzkliuvo citavimas,nuotrauku dejimas ir pan.,kas buvo ir anksciau.Paskaicius kai kurias temas,net ir foto nereik ziureti,tik vaizduote turek ir…Pvz.autobanginiuose(kad ir kokie ten moderai blogi,tam tikra prasme,visi zinom juk Šypsena)penktadieniais kokios foto buna ir kam uzkliuvo?Tam moderai ir yra,kas ne taip,pratrina ir …jokiu problemu.

! , Pagal tave išeina, kad normalu yra gatvėje šiukšlinti, daužyti ką tik išgertus butelius ir, gal būt, net priš… vien todėl, kad seniūnija samdo valytojus, kurie teoriškai turėtų sekioti paskui tave iš paskos ir tvarkyti viską.