SUPER DUPER APKLAUSA

SUPER DUPER APKLAUSA

ar jusu laiptineje ten apacioj tik prie iejimo miega apsisikes bomzas ? As manau kad tai yra privalomas kiekvieno sovietinio tipo blokinio namo aksesuaras , tas gaivus ismatu tvaikas Niam niam . Kvailiai kurie susistate sarvuotas duris laiptinese , jus tiek prarandat .

Juokiasi prance ryt raimis ateis prie mūsų laiptinės tipo gert, tai mes jį su bomžu nuogus surišim ir į konteinerį meilės reikalų atlikinėti paliksim.

Aciu dievui pas mus laiptineje tokio dalyko nera…Ne

jau tie bomzai, tai blogiau ir nebunaVeee

Neturim bomzho Ne Bet turim budinti Cha cha Pakaitalas Cha cha

O ka ryt osvaldas pas tave laiptinej miegos ? Oho ziuriu gerai tu tu bomzu grafikus isstudijaves
Cha cha

Tai pas mus kabo lapelis ant sienos su grafiku kada ir kas miegos ant tos supuvusios utelėtos sofos su švirštais.

pas mus rakinama laiptine ir vistiek bomzai sugeba ilysti ir primyzhti laiptineje VeeeVeeeVeeeVeee

Pas mane laiptinej bomzo vieta kaimynas uzemes,kaip sarginis suo ar vakare ar ryte eini visada laiptine saugo,na beabejo apsimyzes na bet jau kaip nuotaika is ryto pakelia

geraj kad i chatas nebando ilyst,atai gywa sunim sumaitinciauCha cha aciu diewuj,kad pas mane nemiega,nes ash pirmam aukste gywenu,nes ajdamas i sule galwa mindyciau jiem kas ryta,o gryzdamas kojas walyciausi,grejt atprastu mano lajptinej poguliaut

pas mane nera Cha cha

o as nuosavoj chatoj gyvenu, tai bomzai proto nepisa.

Isvis nemanau,kad jie kam PISTU PROTACha cha

Isvis nemanau,kad jie kam PISTU PROTACha cha

dar ir kaip užknisa prota! Tik iseini i gatve, pribega susmirdes bomzas ir maldauja centu arba tusciu bonku. Tokius ir panasius dalykus as vadinu proto pisimu.

bomzai yra daugiabuciu elias Cha cha

bomzai yra daugiabuciu elitas Cha cha

Pas mus buvo apsigywenes, tik ne apachioj, bet 13a. tai ko jis tik ten nebuwo pritempes, ir telikus 3 radom, ir magiu wisokiu ir tarp sawo ****u miegodawo, bet dabar neaisq kodel nesiwaidena. Dabar kowojam su narkomanais.

jo prie ruso buvo geriauŠypsena