ar jusu laiptineje ten apacioj tik prie iejimo miega apsisikes bomzas ? As manau kad tai yra privalomas kiekvieno sovietinio tipo blokinio namo aksesuaras , tas gaivus ismatu tvaikas . Kvailiai kurie susistate sarvuotas duris laiptinese , jus tiek prarandat .
Pas mane laiptinej bomzo vieta kaimynas uzemes,kaip sarginis suo ar vakare ar ryte eini visada laiptine saugo,na beabejo apsimyzes na bet jau kaip nuotaika is ryto pakelia
geraj kad i chatas nebando ilyst,atai gywa sunim sumaitinciau aciu diewuj,kad pas mane nemiega,nes ash pirmam aukste gywenu,nes ajdamas i sule galwa mindyciau jiem kas ryta,o gryzdamas kojas walyciausi,grejt atprastu mano lajptinej poguliaut
dar ir kaip užknisa prota! Tik iseini i gatve, pribega susmirdes bomzas ir maldauja centu arba tusciu bonku. Tokius ir panasius dalykus as vadinu proto pisimu.
Pas mus buvo apsigywenes, tik ne apachioj, bet 13a. tai ko jis tik ten nebuwo pritempes, ir telikus 3 radom, ir magiu wisokiu ir tarp sawo ****u miegodawo, bet dabar neaisq kodel nesiwaidena. Dabar kowojam su narkomanais.