Super derinukas
Avokadas ir anciuviai prie stipresnio gerimuko kaip uzkandele eina kaip daina
tai kad tu nevartoji
ar cia tik fezdelini kad negeri
taigi ne karta rasiau kad whiskio ismetu pidisoka pora syk per menesi , del kraujotakos
avokadas ir anciuviai viskas puikiai zinoma, gal galima placiau, kaip tu patieki siuos du komponentus?
labai paprastai - supjaustai avokada griezineliai ir uzdedi anciuvi, bat ir visas ruosimas. aisku atrodo ne kaip kulinarinis sedevras, bet zmones kurie nei avokado nie anciuviu nemgsta valgo isisiepe. aisku avokadas turi but prinokes. beja cia yra GERIEJI RIEBELAI, o ne karkalitos lashiniai
dabar taip: ančiuviai be jokių maklių, tiesiog pasudyti, lt nemačiau tokių ir alyvuogės žaliosios minimaliai paruoštos TOP1 prie visko kas dega ir alaus
avokadas su anciuviu be nieko, vienas be skonio kaip muilas (nors dievinu ji su kitais ingredjentais uztepelese) ir be proto surus anciuvis, kurioj cia vietoj sedevras? anciuviu turiu, ryt specialiai pazesiu avokado gero
Kaip suprast ‘gero’? Vistiek namie pintinej juos laikyt reikia kelias dienas.
nebutinai, pasitaiko is karto valgoma nusipirkti, bet aisku, dazniausiai kieti kaip kaulas
Viena kart ragavau avokada, nepaliko ans man ispudzio
as solotose jo irgi nemegstu, bet visokios uztepeles laaabai netgi skanu
As kaip uztepele valgiau, nu negaliu sakyt, kad neskanu, bet ir geru skoniu nepasizymejo ans man
Flinstoniene, tik karta avokada ragavusi?
kokia valgei, kas ten buvo ideta dar?
nakciau, cia kaip ir su jei pirma karta nepliks ispudzio, antro karto nebus
taip ir su avokadu buvo
Musiau, nepamenu, gal pries 10 metu as ji valgiau
vadinasi, kai atvaziuosi i svecius, pavaisinsiu beje, si savaitgali nusimato laisvas plotas
Si savaitgali manes nebus ant Vilniaus
ai gi tiesa, pamirsau, kad tu savaitgaliais “uzsiemusi”
mazu ketvirtadieni gausis, regis tada ir isvaziuoja
Blemba gi jau ryt ketvirtadienis tai kai laikas eina