suo prie parduotuves
ar nebijote palikti savo suns priristo prie parduotuves? as tai visad bijau ir palietku tik labai krastutiniu atveju ir ne del to.kad gali pavogti, bet labiau del to,kad gali kitas suo uzpulti ar masina uzvaziuoti,nes kartais sunju pririsimo vietos buva beveik ant masinu stovejimo aiksteles…
Dar niekada nesu palikusi ir to tikrai nedarysiu, nes mano tokia veisle, kad su bet kokiu zmogumi, turinciu rankoje ka nors skanaus, nueitu
Niekada nepalieku… veduosi tik i vietines mazhas parduotuveles, kur visi visus pazhysta ir leidzhia isivesti shuni… kitur papraschiausiai nesivedu
Neturiu mados su šuniu į parduotuvę eiti
i parduotuve su sunimi neeinubijau ji palikti viena lauke
Is pazistamu prisiklausiau tokiu baisiu istoriju, kad
niekada nepalieku jei taip atsitinka kad vaikštau su šuniu ir ko nors pritrunka
visada šunį po pažastim ir į parduotuvę
apsauginiui nusišypsom abu ir raumu
o nepalieku dėl daugelio priežasčių, mažas šuo todėl lengvai gali pavogti dar pilna visokių mažvaikių kurie nukankinti lengvai sugebėtų
niekada šuns nerišu prie pardafkės savo "kaime" tai palikdavau, arba kartu į pardę eidavom, bet jaunosios šelmės niekada nepaliksiu
nebent kas iš savų bus , tai duočiau palaikyt
ir jokiu būdu nepalikčiau prie kokios maximos
ir gerai darote kad nepaliekate as su shuniu niekad neinu i parduotuve
o siaip prie namu yra maza parduotuve, ten mane pazista tai nieko nesako jei ibegu su sunio kokios grietines ar mesgalio suniui nusipirkti
Puiku, kad visi taip saugo savo šunis ir nepalieka jų be priežiūros
Neinu į parduotuvę su šunim, nes pavogs šmikiai. Be to tai labai gerai veikia prevencijos nuo pernelyg intensyvaus alaus naudojimo atžvilgiu
As kartais palieku… Kartais. Max 5 minutem. Ir visada prirista. Zinau, kad prie mano baisiojo suns nieks neis bo bijo visi.
Kazi o koks tikslas yra su suniu i parduotuve eit ? nejau eisi i tolimiausia parduotuve kad suo prasivaiksciotu, ir atgal tysi maisa. o jei eini i artimiausia parduotuve tai koks tolkas kad suo bus priristas ?
Hm …
na as siaip palieku kartais … bet bedos cia jokios nematau …
Nora manimi pasitiki, ji zino, kad jos nepaliksiu ,… atsigula sau ramiai ir laukia …
O siaip kad pavogs kas ja manau irgi negresia … nes nezinau ar daug tokiu zmoniu kurie noretu artintis prie suaugusio vokieciu aviganio …
Anksciau kai turejau pudeli ( dabar jo nebera ) jis apskritai protingas buvo . Be pavadelio paligdavau prie parduotuves duru ir liepdavau sedet … tai jis net is vietos nejudedavo
Koki nori toki juk ir gali padaryt savo augintini idejus daug daug pastangeliu
Tiesą sakant dažnai su Toru einam į parduotuvę . Ir jį pririštą palieku, toj vietoj yra dvi parduotuvikės tad aš jį visada matau ir pardavėjos mato - mus pažįsta ir stebi. Prie kokios didelės parduotuvės tai tikrai ne.
Kartais veduosi i maza "vietine" parduotuve - man linksmiau eit ir jis namie neliudi
pririsu prie sunu stovo, jis isitempes ziuri, kas mane "prarijo" ir kada "iseisiu i laisve" nu jis nemazas "kabanas" nelabai kas ji vogtu
savo suni labai ramiai palieku prie banko ar parduotuves (na aisku i supermarketus su juo neinu). jis protingas. atiseda ir dairosi be to jis per didelis kad ji bandytu kas nusivesti ar siaip atristi. be to visada su antsnukiu- o tai zmonems sukelia baime
Vokietijoj su sunimis ir parduotuvemis idomiaimogus drabuzius renkasi,o suo salia vaikstineje…
.O Lietuvoj Suo kieme turi buti priristas…
O kodel Tu manai, kad tavishkes nevogs? Vagia ne tie, kurie shiaip shuns nori…Vagia bomzhai, girtuokliai visokie - paskui i turgu ir uz 20 lt prastumia, kad ant bonkes uzhtektu.
Arba vaikai kokie nusiveda, o paskui palieka gatvej, kai teveliai atsisako shuni priimt…
Niekada nepalieku shunu prie parduotuves, nei pririshtu, nei nepririshtu…
To kukushka - vienakart ishejau vakare pasivaikshciot( su 3-im shuniais) ir uzhsimaniau vynuogiu! Nuejau iki naktines parduotuves - akurat kaip tu sakai, parduotuve mazhyte, pro langus viskas matosi…Kadangi parduotuvej buvo eile, vietos mazhai, triju shunu negalejau vestis i vidu…stebejau juos per langa.Nusisukus buvau tik sumoket pinigu. Isheinu - tik 2 shunys!!! Trecia kazhkoks bomzhas tempia kazhkur…Gerai kad spyriojosi merga! Dar minute, ir butu dinge uzh kampo, nezhinociau net i kuria puse begt…
Puoliau rekdama prie jo - o jis neatiduoda, dar stumdytis pradejo,tipo cia mano shuo! Gerai, kad vaikinukai pazhistami ejo tuo metu i parduotuve, tai ateme mano Iden! Viena nieko nebuciau padarius!