Šuo ėda žemes

Šuo ėda žemes

mano suo amirikieciu kokerspanielis eda zemes nuo geliu, kurios stovi ant zemes Apakęs ar nuo to jam nieko blogo neatsitiks? ???

ir ko tik tie sunys needa… mano pazistamo rotveileris baisiai megsta makrofleksa ir visokias plastiko liekanas. kol kas dar neprireike veterinaro. gal toj zemej kokios nors druskos? kartais gyvunai del to laizo zeme

na ir tegu eda sau. na sakau gal pabandyk ji paserti, o taivargselis is alkio zemes griebesi. kita vertus pigu Liežuvis

Juokiasi Tai šuo kakoja silikatu ar keramzitu?

Druskos lieka kai kas nors pasisiuoja…Va taip eskimai šiaurinius elnius prisijaukino. Siusiavo kur papuolė, arčiau savo jerangų/jurtų, o elniai ėjo ir laižė, kol aptvaruose neatsidūrė… Pas kiekvieną savi pomėgiai Nekaltas Kad ir kokie anie būtų…

o kokiu vitaminu truksta , kai suo zoles valgo?

Man manau, kad jam truksta vitaminu NekaltasSiulyciau tau juos ir nupirkt Mirkt

ne vitaminu,o tokiu budu suo valo skrandi jei jis blogai virskina Taip

mano suo eda jurini smeli Nekaltas na ir ka kartais netgi labai daug,o po to daug kakoja Nekaltas,gal valo zarnyna,skrandi ar siaip druskos truksta Nekaltas

Mano drauges taksas tai akmenis valgydavo.Po vienos tokios puotos ir veterinaras nebegalejo padeti Liūdnas

aha Taip ir “Seniai Šalčiai” iš ten kilo: elniams duodavo kažkokių grybų (haliucinogeninių savybių turinčių) ir tada “rinkdavo” elnių šlapimą ir gerdavo ir tada vaidendavosi, kad skrenda su elniais Juokiasio šuniui tai aiškiai vitaminų trūksta arba neturi kuom užsiimti Nekaltas …kapstyt žemę visai įdomu jam Nekaltas …nes kad į tavo gėles kažkas primy.žo gal mažai tikėtina Cha cha kad ten druskos ieškotų Baisu

jau geriau zeme lai eda nei suda Laimingas

naturalu

nei tas, nei tas nėra gerai NeBagris pora sykių prarijo š.do …tai buvo žabtai valomi su dantų pasta ir dušu snukis prausiamas - jam nepatiko Ne juk tai buvo visiškai skirtinga, nei maudyti šunį Nekaltaso mažiulis, kurį atidavinėjau, tai irgi žemę kapstė mano gėlių ir rijo Baisu …gavo per “šnobelį” ir nebeliko noro Ne …nu vitaminus gavo, mėsos ir pan. Nekaltas