Šuo ėda žemes
mano suo amirikieciu kokerspanielis eda zemes nuo geliu, kurios stovi ant zemes ar nuo to jam nieko blogo neatsitiks?
ir ko tik tie sunys needa… mano pazistamo rotveileris baisiai megsta makrofleksa ir visokias plastiko liekanas. kol kas dar neprireike veterinaro. gal toj zemej kokios nors druskos? kartais gyvunai del to laizo zeme
na ir tegu eda sau. na sakau gal pabandyk ji paserti, o taivargselis is alkio zemes griebesi. kita vertus pigu
Tai šuo kakoja silikatu ar keramzitu?
Druskos lieka kai kas nors pasisiuoja…Va taip eskimai šiaurinius elnius prisijaukino. Siusiavo kur papuolė, arčiau savo jerangų/jurtų, o elniai ėjo ir laižė, kol aptvaruose neatsidūrė… Pas kiekvieną savi pomėgiai Kad ir kokie anie būtų…
o kokiu vitaminu truksta , kai suo zoles valgo?
Man manau, kad jam truksta vitaminu Siulyciau tau juos ir nupirkt
ne vitaminu,o tokiu budu suo valo skrandi jei jis blogai virskina
mano suo eda jurini smeli na ir ka kartais netgi labai daug,o po to daug kakoja
,gal valo zarnyna,skrandi ar siaip druskos truksta
Mano drauges taksas tai akmenis valgydavo.Po vienos tokios puotos ir veterinaras nebegalejo padeti
aha ir “Seniai Šalčiai” iš ten kilo: elniams duodavo kažkokių grybų (haliucinogeninių savybių turinčių) ir tada “rinkdavo” elnių šlapimą ir gerdavo ir tada vaidendavosi, kad skrenda su elniais
o šuniui tai aiškiai vitaminų trūksta arba neturi kuom užsiimti
…kapstyt žemę visai įdomu jam
…nes kad į tavo gėles kažkas primy.žo gal mažai tikėtina
kad ten druskos ieškotų
jau geriau zeme lai eda nei suda
naturalu
nei tas, nei tas nėra gerai Bagris pora sykių prarijo š.do …tai buvo žabtai valomi su dantų pasta ir dušu snukis prausiamas - jam nepatiko
juk tai buvo visiškai skirtinga, nei maudyti šunį
o mažiulis, kurį atidavinėjau, tai irgi žemę kapstė mano gėlių ir rijo
…gavo per “šnobelį” ir nebeliko noro
…nu vitaminus gavo, mėsos ir pan.