Šuo ar katė? [barake...]

Šuo ar katė? [barake…]

Tūrėti šunį ar katę? kodėl? kokią veislę? Labasačiū Girtas Apkabinimas Gėlė

Labai keistas klausimas, juk kiekvienas zmogus turi rinktis pagal save, o ne kaip kitas pasakys, Tavo norai turi ateiti is vidaus, o ne is kitu zmoniu lupu, o veisliu ir yra apie 400, kad kiekvienas galetu issirinkti pagal savo poreikius, charakteri ir galimybes… Mirkt

tarakonai Cha cha

Juokiasi Gerai ju turbut netruksta Baisu

jio, tarakonu tai visa gvardija yr Šypsenaką aš žinau Cha cha norisi tūrėt kokį gyvūna, bet nesumąstau kokį… šuo pastoviai reikalaus demesio…jo neišeis palikt vakarui vieno…ar su juo tranzuot Šypsenasu kate truputy kitaip. aš manau… o ką jumi į tai? aš savaitgaliais tranzuoju vilniun…(iš kauno) tai net nžn koks gyvūnas tiktų Šypsena

Mazas dekoratyvinis suniukas, arba ramaus budo, neaktyvus kaciukas Taip

sinsila rinkis Šypsenabarake isvis sunu kankinimas…niu jau as tai tada rinkciausi kate augint geriau jai jau labai noreciau gyvuno(seip kaciu nemegstu,bet kiekvienam pagal save)

barake Apakęs? oho;]]] neblogas sprendimas…;] nzn…

simpatiška ketvirtakursė. Flirtas

jauciu imsiu maza maza katyte… Apkabinimas Tūsas Gerai

geriau i baraka nusiprik zirafa. nereiks veidrodziu naudotis

Apakęskur? Angelas Drovus

vietoj šuns ir/ar katės. Juokiasi

cia priedas bus Mirkt Taip Cha cha

a ne per daug? Apakęs

kuris patinka ta ir laikyk nors abu Kietas o veisle nebutina isigik suni Lietuvos lenciugini geriausia veisle Gerai Cha cha

O barake leidzia laikyt kates ir sunis? Kazkaip girdejau, kad sunis draudzia, o kates tik sutarus su komendante…

1. ar leidzia laikyti gyvunu barake? 2. ar turi transporta, veziotis gyvuna esant atostogoms/savaitgaliams? (uzmirsh tranzavima - zhiema ilga) 3. ar turi pakankamai $, kad ismaitintum shuni (ne atliekom, o specialiu maistu) 4. ka darysi, kai baigsi universiteta, kur gyvensi? ne visi sheimininkai nuomoja butus asmenims, su gyvunais. pirksi buta? isigydamas gyvuna atmink, kad reikes juo rupintis ~10 metu. pamastyk. cia tau ne pliushinis zhaisliukas.