Šuo ar katė? [barake…]
Tūrėti šunį ar katę? kodėl? kokią veislę? ačiū
Labai keistas klausimas, juk kiekvienas zmogus turi rinktis pagal save, o ne kaip kitas pasakys, Tavo norai turi ateiti is vidaus, o ne is kitu zmoniu lupu, o veisliu ir yra apie 400, kad kiekvienas galetu issirinkti pagal savo poreikius, charakteri ir galimybes…
tarakonai
ju turbut netruksta
jio, tarakonu tai visa gvardija yr ką aš žinau
norisi tūrėt kokį gyvūna, bet nesumąstau kokį… šuo pastoviai reikalaus demesio…jo neišeis palikt vakarui vieno…ar su juo tranzuot
su kate truputy kitaip. aš manau… o ką jumi į tai? aš savaitgaliais tranzuoju vilniun…(iš kauno) tai net nžn koks gyvūnas tiktų
Mazas dekoratyvinis suniukas, arba ramaus budo, neaktyvus kaciukas
sinsila rinkis barake isvis sunu kankinimas…niu jau as tai tada rinkciausi kate augint geriau jai jau labai noreciau gyvuno(seip kaciu nemegstu,bet kiekvienam pagal save)
barake ? oho;]]] neblogas sprendimas…;] nzn…
simpatiška ketvirtakursė.
jauciu imsiu maza maza katyte…
geriau i baraka nusiprik zirafa. nereiks veidrodziu naudotis
kur?
vietoj šuns ir/ar katės.
cia priedas bus
a ne per daug?
kuris patinka ta ir laikyk nors abu o veisle nebutina isigik suni Lietuvos lenciugini geriausia veisle
O barake leidzia laikyt kates ir sunis? Kazkaip girdejau, kad sunis draudzia, o kates tik sutarus su komendante…
- ar leidzia laikyti gyvunu barake? 2. ar turi transporta, veziotis gyvuna esant atostogoms/savaitgaliams? (uzmirsh tranzavima - zhiema ilga) 3. ar turi pakankamai $, kad ismaitintum shuni (ne atliekom, o specialiu maistu) 4. ka darysi, kai baigsi universiteta, kur gyvensi? ne visi sheimininkai nuomoja butus asmenims, su gyvunais. pirksi buta? isigydamas gyvuna atmink, kad reikes juo rupintis ~10 metu. pamastyk. cia tau ne pliushinis zhaisliukas.