sunys

sunys

taigi papasakokit kas kokius sunis turit…veisles, vardus,amziu…siaip ka manot apie savo suniukus…
arba kam kokie sunys patinka ir koky noretumet tureti…
vienu zodziu istorijos , atsitikimai…VISKAS apie SUNIS

Va kokia mano istorija.
Niekad gyvenime neturėjau šuns.
Ir dabar neturiu.
Ir artimiausiu laiku atrodo neturėsiu, bo užsigeidėme mes su mano brangiausiaja auksaspalvio retriverio.
Padovanot mums jo niekas, atrodo, nesiruošia.
Pirkt mažą šuniuką, kai totaliai neturi jokios patirties šunų auginime už 500-700 amerikoniškų ranka nekyla. O šiaip ir nesimėto tokios šaibos an gatvės.
Mes net ir vardą jau esam sugalvoję, na bet su šunim tai dar teks kurį laiką palaukti.

Tai tiek žinių iš bebrų upelio Šypsena

as jei tureciau kale tai vardas butu "tekila"…jei patinas…"wiskis":wink:

Kažkaip tai kryptingi vardai gaunasiŠypsena
Nors kodėl gi ne.
Geriau negu vadinti visokiais ten nesuvokiamais raidžių kratiniais Šypsena

O man nepatinka sunys, arba greiciau ju seimininkai, stovintys salia savo kaku darancio dziaugsmo su palengvejimo israiska veide. As paskui i ta "kaku" rizikuoju ilipti arba ivaziuoti (su vezimu vaikisku). O tuos dalykus nuo ratu krapstyti, patikekit, yra labai bjauru.

kodel statuose zmones yra isaukleti? eina su suniuku ir kisenej turi maisely…suniukas kakuty padare ir seimininkas susirinko…jokiu slykstumu…bet vat lietuviai pantovi visi…kur tau prie ****o pasilenks…
yvestu nors viena naudinga ystatyma…nepakelei…bauda…
niekam nuo to bloghiau nepasidarys jei savo suns ****uka pakelsi ir kitas neysistos…Šypsena
aciu…tesiam tema…

kaput.

su tamsta visiškai sutinku.
Ir pažadu, kad jei man kas nors padovanos šuniuką, tamstai neteks po jo
š… braidyt.
Būkim galų gale kultūringi…jofanamat’…

Jo, ir Lietuvai reikia tokiu istatymu kaip JAV: uz bet koki pasisiukslinima sodinti uz grotu.:wink:

sodint ir taip yra ka…ztektu 50lt. viena karta apsimoket ir kita karta susirinktu visus s.h.u.d.u.s. paskui save…

ko jus apie Status?Nepatinka Lietuvoj?norit geriau varykit i Status!statuose ir zmones patys miesto netersia Ko prie sunu prisikabinot man sunys daugiau dziaugsmo duoda nej kai kurie zmones Su savo suniu dalyvauju parodose vazineju po uzsieni zinau kaip ten yra.Aiksteles sunim irengtos,siuksliadezes visur.O pas mus!?Va prie mano namu maziukas lopinelis neuzstatyto ploto buvo,suniukai lakste o dabar ten baznycia stato!kur dabar sunim savo reikalus daryt?Tai aisku siks ant klumbu,geliu,uzsodintu pieveliu!Jus ne tuos kaltinat!visu pirma valdzia kalta!ne mas gi uzstatom visus plotus!