Šunų "žetoneliai"

Šunų "žetoneliai"

ar nesioja jusu suo siuos zetonus? (tai tokia “pakabukai” kabinami ant suns antkaklio. ten yra parasyta seimininko kordinates jeigu suo pasiklystu.) ar juos dabar privalo nesioti kiekvienas suo?

Tai nera privaloma, bet jei suo pasiklysta jis greiciau grazinamas seimininkams Nekaltas

arba negrazina Liūdnas nors ir yra pakabukas…

maniskis nesioja Taip …bet zetoniukas grazus, ne valdiskas Ne

Maniškei neįsiūlysi, auskarų matai jinai užsimanius. Apakęs

Juokiasiisranki

Pas Bagriuka grazus, ir labai praktiskas Taip galetu ir valdyskus tokius isdavinet, bet matyt dar toli iki tokiu laiku NežinauManiske nesioja metaline kapsule Geraividuje yra popieriukas ant kurio surasyti visi duomenys apie mano Blanka Mirkt

Kiek mano šunys turėjo tokių kapsulių, visas pametė…

gal kokybiska kokia pasitaike, nes jau 5 metus nesioja Mirkt

Musu katinas tai turi toki pakabuka ant kaklo.pirmam aukste gyvenam,tai jei sumastytu pasivaikscioti,bent jau kas nors gal rades parnestu,jeigu suprastu,kad ten adresas kabo Šypsena

siap tai geras daiktas tas pakabukas Mirkt o kaip suprast “valdiskas” ?

Mano suo nesiojo valdiska (beje, nuotraukoj matosi), bet zmona uz tos kilpos uzkabino pavadi, nutrauke ir pamete. Tai pasikeiciau, bet nekabinu ant ankaklio. Reikia kazkoki stipresni pritvirtinima sugalvot.

Šiek tiek panaši tema: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/171545.16 1-=(1007459185](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/171545.161-=(1007459185)

Bet jei zmogus saziningas tai butinai grazins Drovus

Del pametimao tai tikrai taip Taip Juos reikia kaip nors specialiai pritvirtinti, kitaip vien tik pinigu svaistymas gaunasi Nekaltas

o kiek toks zetonelis kainuoja?

Kainu buna ivairiu… Jie gali kainuoti nuo 10 ik 35… Gal yra ir pigiau, nezinau Nežinau

kapsules parodose maciau po 5Lt, maciau ir po3… Nekaltas

Neneshioja ir nenenshios Nekaltas Jau kazhkada rashiau- neturim kur kabint Mirkt