Sunu maistas?
Maciau reklama kur sake, kad sunu maistas dabar dar skanesnis. Idomu kaip jie tai suzinojo?
siaip kelis sykius pardaveja, kai pirkom suniui skanestus, sake, kad ragauja pacios. Tas pats ir su konservais tik pastaba buvo, kad jie kazkokie zmogaus skoniui beskoniai
, be cukraus (cia apie sausainius suniui), o konservai sake labai skanus
O neklausei,gal jos ir kaciu tualetus ishbando?
Aš šuniui vis nuperkų skanėstų (ten tipo ir vitaminai). Pirmą kartą buvo pieno skonio, o šį kartą šokolado skonio. Ir būtinai pirma paragavau, kas ten per skanėstai. Ir žinote, gi labai skanūs
Nuperki suniui skanestu ir pati viska suryji
Ash suniui irgi nupirkau sunisku saldainiu tipo
Pedigree Schmackos su siemkiem skonis gana neblogas
Visuomet viską paragauju, prieš duodamas šuniui.
Jei dar druskos būtų įdėta - gal net ir skaniau už žmonišką maistą.
Bent jau į žygius tai Chapi konservus žymiai labiau apsimoka imti, bo ten virš kilo kainuoja 6,20, o tušonkė iš to paties padaryta apie 4 lt 350g.
Prieskonių tik dasidedi ir jėga
Nu…jo… iš 10, du tenka šuniui
Nu man kazkaip zmoniski konservai nelabai patinka tai nuo sunisku man butu
apsivemciau nes konservu nemegejas
Pantera+ rašė:
siaip kelis sykius pardaveja, kai pirkom suniui skanestus, sake, kad ragauja pacios. Tas pats ir su konservaistik pastaba buvo, kad jie kazkokie zmogaus skoniui beskoniai
, be cukraus (cia apie sausainius suniui), o konservai sake labai skanus
karta ragavau savishkio konserva: druskos truko
as viena karta suns skanestus sokoladinius kaip saldainius isiuliau paragauti zmogui
ir nieko, nenumire ir skonis patiko
na konservu as ir zmogisku nemegstu, bet vat kas link sauso maisto, tai gereusi, t.y. skaneusi hill’s’o aviena su ryziais ir meradog’o su kalakutiena. visi kiti nekazka nieko nesiskiria nuo kedainiu "kombikormo"…
Saldainius tai ir ash ragavau
O dar man pasakojo, kad klube (chia labai labai seniai buvo, shunishkas maistas tik tik atsirado Lietuvoje) arbata gere su Pedigree saldainiais Sake visai nieko, kai shokoladas diabetikams
Chebra, nejuokaukit, nejaugi rimtai skanaujate sunu maista?
pavlucho rašė:
na konservu as ir zmogisku nemegstu, bet vat kas link sauso maisto, tai gereusi, t.y. skaneusi hill’s’o aviena su ryziais ir meradog’o su kalakutiena. visi kiti nekazka nieko nesiskiria nuo kedainiu "kombikormo"…
Ragavai?
Man visuomet knieti paragauti sauso maisto,bet niekaip neisikalbu tai padaryti o del sausainuku tai kai nupirksiu butinai paragausiu
Aš pati neragauju, bet mano vyras, prieš duodamas naują maistą šunims, būtinai degustuoja
O vat aš su savo šunium susėdam ant grindų virtuvėje ir kertame Royal’io
sausiaką Liuks
Tik kad jis užsigeria vandeniu o aš
. Ir kaip dantys pastebimai išaugo
, ir kailis žvilga