Sunu maistas?

Sunu maistas?

Maciau reklama kur sake, kad sunu maistas dabar dar skanesnis. Idomu kaip jie tai suzinojo?Cha cha

siaip kelis sykius pardaveja, kai pirkom suniui skanestus, sake, kad ragauja pacios. Tas pats ir su konservais Šypsena tik pastaba buvo, kad jie kazkokie zmogaus skoniui beskoniai Šypsena, be cukraus (cia apie sausainius suniui), o konservai sake labai skanus Šypsena

O neklauseiMirkt,gal jos ir kaciu tualetus ishbando?Apakęs
Cha chaCha cha

Aš šuniui vis nuperkų skanėstų (ten tipo ir vitaminai). Pirmą kartą buvo pieno skonio, o šį kartą šokolado skonio. Ir būtinai pirma paragavau, kas ten per skanėstai. Ir žinote, gi labai skanūs Cha cha

Nuperki suniui skanestu ir pati viska suryjiCha cha

Ash suniui irgi nupirkau sunisku saldainiu tipo

Pedigree Schmackos su siemkiem skonis gana neblogas Mirkt

Visuomet viską paragauju, prieš duodamas šuniui.
Jei dar druskos būtų įdėta - gal net ir skaniau už žmonišką maistą.
Bent jau į žygius tai Chapi konservus žymiai labiau apsimoka imti, bo ten virš kilo kainuoja 6,20, o tušonkė iš to paties padaryta apie 4 lt 350g.
Prieskonių tik dasidedi ir jėga Gerai

Nu…jo… iš 10, du tenka šuniui Cha cha

Nu man kazkaip zmoniski konservai nelabai patinka tai nuo sunisku man butu Veee Veee Veee Veee Veee apsivemciau nes konservu nemegejas Mirkt

JuokiasiGeraiGeraiJuokiasi

karta ragavau savishkio konserva: druskos trukoVeee

as viena karta suns skanestus sokoladinius kaip saldainius isiuliau Šypsena paragauti zmoguiŠypsena ir nieko, nenumire ir skonis patiko Šypsena

na konservu as ir zmogisku nemegstu, bet vat kas link sauso maisto, tai gereusi, t.y. skaneusi hill’s’o aviena su ryziais ir meradog’o su kalakutiena. visi kiti nekazka nieko nesiskiria nuo kedainiu "kombikormo"…

Saldainius tai ir ash ragavauŠypsena
O dar man pasakojo, kad klube (chia labai labai seniai buvo, shunishkas maistas tik tik atsirado Lietuvoje) arbata gere su Pedigree saldainiaisCha chaCha cha Sake visai nieko, kai shokoladas diabetikamsJuokiasi

Chebra, nejuokaukit, nejaugi rimtai skanaujate sunu maista?

Ragavai? Šypsena

Man visuomet knieti paragauti sauso maisto,bet niekaip neisikalbu tai padarytiCha cha o del sausainuku tai kai nupirksiu butinai paragausiuTaip

Aš pati neragauju, bet mano vyras, prieš duodamas naują maistą šunims, būtinai degustuojaŠypsena

O vat aš su savo šunium susėdam ant grindų virtuvėje ir kertame Royal’io
sausiakąTaipMirkt Liuks!!!Gerai Tik kad jis užsigeria vandeniu o aš Alus. Ir kaip dantys pastebimai išaugoKanda, ir kailis žvilgaGeraiTaipLabas