sunku pasakyti? parasyti?
nezinau, gal pasikartosiu, gal buvo jau tokia tema, bet uzejo kazkoks siutas…
negi vyrai dar nera suprate, kad moterys MYLI ausimis???
na, is tikruju gal ne ta norejau pasakyt. as tik nesuvokiu, kaip vienas protingas zmogus, draugaudamas su kitu protingu zmogum, kuris jam rupi, gali to nesakyti… ima ir dingsta porai dienu. taip as zinau, kad jis labai uzsiemes, daug visokios veiklos, darbu… bet as juk ir neprasau, kad su manim butu visa diena ar dar kazkiek. as pati daug uzsiemus. BET KODEL JIS NEGALI NE PASITEIRAUTI, KAIP MAN SEKASI??? PARASYT PAPRASTOS ZINUTES, SKAMBTELT TRUMPAM???
negi nerupi, kaip jauciasi artimas zmogus? gal cia tik as tokia kvailiuke, kuri galvoja, kad poroj turi buti kalbejimasis…
kai pagaliau atsilaisvina nuo darbu, tai viskas buna ciki. jauciu ir rupestinguma ir t.t.
na, gal as siandien irzli esu, bet kazko pikta… neturi laiko ne sms suregzti!.. uch!!
kai žmogus labai užsiėmęs, jam galvoj ne antra pusė
taip tu daune isterile. dede gydytojas tau pades
Matyt mazai rupi
pritariu tau…man irgi budavo panasiai…pvz vaikinas mano buves paskambindavo tik tada, kai turedavo laiko, kad pasakytu, jog sendien atvaziuos pas mane…o daugeu-nulis ziniu… tipo kam cia rasyt tau sms, ar sneket telefonu, jei uz dvieju dienu susitiksim ir pasnekesim apie viska(pvz savaites senumo yvykius…)
gal nukreipsi pas ta, kur pati vaikscioji?
O kai as taip dariau, tai sake, kad ramybes neduodu, snipineju ir pan. Zodziu suprasi Jus ten ko Jus norit ir kada ir kaip…
tu jam tik del sexiaus
na, juk normaliai pagalvoji - viskas aisku, bet juk vis tiek atsiranda laisvu minuciu ir pagalvoji apie ta zmogu. juk as irgi visa diena nesedziu, nerymai po langeliu ir apie ji tik tegalvoju…
svarbiausia, kai as kjam tai pasakiau, jis pasake, kad as nevai labai gerai kalbanti, tik jis siaip uzsiemes labai. tik tiek… na bet negi sunku???
vyrai??!!
na, as nesakiau, kad kas 5min rasytm…
buvo ir tokia mintis kilusi, bet daug dalyku rodo, kad ne tik…
taj su juo aiskinkis,
kuo
mes
cia deti?
juk reikejo issiliet kazkam, kaip tik dabar, siuo metu…
sorry
va būtent! tie sms ir snekejimas apie nieka - uzhknisa. svarbu ka veikiat susitike, o ne kad jis neparasho…
kartais buna kad per daug teiraujasi tada tai jau
taj su nerwu gydytoju aiskinkis, kuo cia mes deti?
tai as i tave graziai ir kreipiuos, kad pasiulytum koki geresni, juk patirtis yra
taj 118 skambink mergaite,
as ne motina tereze
o tikejau…