Sunkiai įsikelia kasnors į "Mano meniu"
Paskutiniu metu įkelti kokią temą į "Mano meniu" pavyksta tik iš 2-3 karto. Pirmą kartą bandant įkelti, vis numeta į Bangos titulinį puslapį ir nieko neįkelia į "Mano meniu".
Ačiu už dėmesį
Prashom Bet panashu, kad shiuo klausimu tau jo niekas neskirs - ne tu pirmas skundiesi
Ziurek, kad veiksmo metu butu paleistas tik 1 bangos puslapis. nors ir tai ne visada padeda
Paskutiny karta kai norejau isikelti i mano meniu, tai ikele ne ta ka noriu, o pries tai kur buvau (t.y.girls.lt kluba)… tai po tokiu bandymu praejo noras ir isikelt i Mano meniu…
dar nepaminėjot, kad koks nors firewal’as Jūsų kompe netyčia buvo, todėl blokuoja ką nors, ko banga norėtų pas Jus į kompą įkišt… gal ir ne!?
Jo, sitoje vietoje- vieni bugai
Banga pilna bugu, bet man jie kazkaip nemaiso. Jau ipratau
[dF]
Pabandziau katik pas save, pasirodo akurat neveikia ir i pirma puslapi meta
yo man yr tas pac
ir man neisikelia…
bet ir nepesigendu ash shito bangos nawaroto…
man normaliai ykelia
man irgi nelabai sekasi ikelti tema i ‘mano meniu’
man irgi sunkiai keliasi, be to naudoju opera 7.11, gal del to nesikelia?
Jeigu nesunku, parasykite ir kiti kokias narsykles naudojate, bei ar narshote atsidare 1 ar >1 bangos langus.
Keistai čia gaunas Su Opera 6.05 įsikelia tai, kas neįsikeldavo su IE5
Atidarytas tik vienas langaz (abejais atvejais)
Netscape 7.02 ir niekaip vis dar neisikelia
Mano narsykle iprastine internet explorer O langa tik viena atsidarau
[dF]
Mano naršyklė kokia ten prie WXP eina Internet Explorer. Ar vienas Bangos langas, ar keli, regis nepriklauso. Tik tiek, kad kuriame lange bepaspaustum įkėlimą į "Mano meniu", tai įkelia tą vietą, kur paskiausiai yra eita. Bet dėl šito nesiskundžiu. Tik, kad iš pirmo karto įsikeltų. Tarp kitko, pažymiu, kad man sunkiai įsikėlinėja tik paskutiniu metu, o ne visada taip buvo.
man irgi sunkei isikelia i meniu