šuniukai

šuniukai

Praėjus maždaug penkiom savaitėm po kergimo kalytė turėtų pradėti storėti.

Vienas iš nėštumo požymių - praėjus 2 mėnesiams pasirodo šuniukai Liežuvis

Kaip jie pasirodo? Apakęs Cha cha

Pareini iš darbo vieną dieną - žiū jau daugiau šunų nei palikai išeidamas Šypsena

arba dar toks požymis, kad kalytę gali rytais pykinti ir ji gali pajusti nepaaiškinamai didelį potraukį raugintiems agurkams Cha cha

Arba silkutei Niam niam Cha chaNusikizdelinom truputį Cha cha

a kodėl pas mane namie taip neatsitinka ???labai apsidžiaugčiau Nekaltas

oi, kokie jus blogieciai Cha cha

aha, truputuką Mirkto aš va galvoju- veterinaras šituo klausimu negalėtų padėti? man rodos juk ir šunims daro echoskopijas? Šypsena

Norėtum kad kaip per “Betchoveną” tau atneštų? Cha cha

Tai kad tokiom kruopom kol echoskopas ras tai ir taip jau matysis Šypsena

nežinau, kaip ten per Betxoveną Žliumbia

Pažiūrėk kada Cha cha žinosi Liežuvis

Manau,kad galhma nustatyt ir kraujo tyrimus atlikus. Bet kam tokia skuba? Jei nera,tai nera…Jei yra tai yra Šypsenaartejanciu svenciu proga linkiu,kad butu Šypsena

Norint įsitikinti, ar kalytė laukiasi, galima ir imti kraują (tirti hormonų kiekį), ir daryti rentgeną ar echoskopiją, bet viską geriau daryti ne anksčiau nei penktą savaitę po kergimo, nes tik tada vaisiai pradeda sparčiau vystytis ir didėti. Bet ir be to galima pastebėti, ar ji nestorėja, ar nedidėja pilvas, ar netampa vangesnė. Galų gale kalės šuningumas nėra toks ilgas ir tikrai galima apsieiti be bereikalingo pinigų leidimo tyrimams (ir ką jie pakeis - negi, jei šuniukų nebus, tuoj pat kergsi dar kartą???), kurie nėra tokie jau nekenksmingi pačiai kalytei ir šuniukams, jei jų yra, o palaukti 9 savaites. Sėkmės Labas

o tau neatrodo,kad čia nieko nepakeisi.jei kalinga,tai atves šuniukų jei ne tai sukergsi po pusmečio. ar skubi apskaičiuoti ateitį. ???

Na taigi reikia žmonėms finansus apskaičiuoti. Žinotų ar jau galima pirkti išsimokėtinai kokį automobilį ar plazminį televizorių galų gale Šypsena

is isvaizdos turi matytis arba padarykit nestumo testa Juokiasi

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Na tai tegu skaičiuoja - labai skauda po to, kai viskas gaunasi atvirkščiai (kelis pvz. turėjau ) Žliumbia