šuniukai
Praėjus maždaug penkiom savaitėm po kergimo kalytė turėtų pradėti storėti.
Vienas iš nėštumo požymių - praėjus 2 mėnesiams pasirodo šuniukai
Kaip jie pasirodo?
Pareini iš darbo vieną dieną - žiū jau daugiau šunų nei palikai išeidamas
arba dar toks požymis, kad kalytę gali rytais pykinti ir ji gali pajusti nepaaiškinamai didelį potraukį raugintiems agurkams
Arba silkutei
Nusikizdelinom truputį
a kodėl pas mane namie taip neatsitinka labai apsidžiaugčiau
oi, kokie jus blogieciai
aha, truputuką o aš va galvoju- veterinaras šituo klausimu negalėtų padėti? man rodos juk ir šunims daro echoskopijas?
Norėtum kad kaip per “Betchoveną” tau atneštų?
Tai kad tokiom kruopom kol echoskopas ras tai ir taip jau matysis
nežinau, kaip ten per Betxoveną
Pažiūrėk kada žinosi
Manau,kad galhma nustatyt ir kraujo tyrimus atlikus. Bet kam tokia skuba? Jei nera,tai nera…Jei yra tai yra artejanciu svenciu proga linkiu,kad butu
Norint įsitikinti, ar kalytė laukiasi, galima ir imti kraują (tirti hormonų kiekį), ir daryti rentgeną ar echoskopiją, bet viską geriau daryti ne anksčiau nei penktą savaitę po kergimo, nes tik tada vaisiai pradeda sparčiau vystytis ir didėti. Bet ir be to galima pastebėti, ar ji nestorėja, ar nedidėja pilvas, ar netampa vangesnė. Galų gale kalės šuningumas nėra toks ilgas ir tikrai galima apsieiti be bereikalingo pinigų leidimo tyrimams (ir ką jie pakeis - negi, jei šuniukų nebus, tuoj pat kergsi dar kartą???), kurie nėra tokie jau nekenksmingi pačiai kalytei ir šuniukams, jei jų yra, o palaukti 9 savaites. Sėkmės
o tau neatrodo,kad čia nieko nepakeisi.jei kalinga,tai atves šuniukų jei ne tai sukergsi po pusmečio. ar skubi apskaičiuoti ateitį.
Na taigi reikia žmonėms finansus apskaičiuoti. Žinotų ar jau galima pirkti išsimokėtinai kokį automobilį ar plazminį televizorių galų gale
is isvaizdos turi matytis arba padarykit nestumo testa
Na tai tegu skaičiuoja - labai skauda po to, kai viskas gaunasi atvirkščiai (kelis pvz. turėjau )