suluzo MITSUMI cdromas

suluzo MITSUMI cdromas

zodziu,sedziu pas drauga prie kompo ir reikia ideti CD. na as kaip iprates visada nesinaudodamas mygtuku stalciukui sulisti,kisu ji per prievarta … o jis eme ir neislaike-ta prasme vienas dantratis isleke Baisu ir dabar kai CD ROM issitraukineja/susitraukineja,labai netolygiai stalciukas juda… kompaktus gerai skaito,zodziu problema tame,kad reikia ta dantratuka pakeisti ! aisku,jei tas dalykas butu mano,nekreipciau demesio,bet dabar draugo sulauziau … tai ir norejau paklausti,gal kas namie ar siaip prilaikote MITSUMI CD-ROM, labai sena,24x greicio … paimciau ir dar alaus pastatyciau Alus nes kiek zinau,labai daug tokiu CDROM yra neveikianciu,bet ne mechanika yra problema,o lazeris ar kt. zodziu buciau laabai dekingas jei kas atsilieptu ! Labas

o draugui neisheina Alus pastatyti?
antra, jeigu taip neisheina, dantraciuka manau daugumoj taisyklu gali pritaikyti…

na supranti,draugas sako kad jam reikia cd-romo,veikiancio normaliai… aisku gincytis nelabai ir galiu,juk as cia kaltas… o taisykla manau per brangiai kainuotu ! juk tokie cd-rom centus kainuoja,tai vat ir noreciau koki surasti,paardyciau ! Šypsena

o blemba reix nebekist per prievarta o tai ir man reix zliumti del tokio brangaus dalyko

mano draugeliui tas pats velnias buvo, tai nuo to laiko ash jau migtuku naudojuosi.

Wau, net nemaniau, kad dar taip ir buna Nustebęs
Reix kazkaip atsikratyti sio kwailo iprocio Baisu Baisu Baisu Baisu

Ironishka, bet manau tu pac dabar pas draugus CD-ROM’a apskritai tik per softa atidarinesi - juk mygtukas irgi gali nebeatlaikyti Mirkt

Ech, kas per laikai, CD-ROM’ai pasidare tokie glezhnus ir trapus Nustebęs

tai jau ka padarysi,dabar tikrai bijau net prisiliesti prie nesavo cdrom stalciuko Baisu bet tikrai nejaugi niekas neprilaikot sugedusio mitsiaus kur nors ?..

viskas tvarkoj,nusipirkau uz 5 lt tokio pacio modelio cd-rom’a ir sutaisiau Šypsena