sukciu sms vel sklinda

sukciu sms vel sklinda

gavau pranesima siuo tel nr +37068117601, o tekstas buvo tokio turinio: sveikiname! Jusu nr. tapo laimingas “OGMINA” Jums dovanoja “NOKIA 7280” ir 1000 lt ceki. Del prizu registro ir atsiemimo kreiptis nuo 13 val siuo nr.: 867715287. na na, tokio turinio sms jau vel sklinda Taip

tai ka man daba daryt? Pavargęs

Nu as ir gavau tokia sms sekmadieni apie puse 2 dar parasyta skambinkit po 14 h man tik juokas is tokiu sms ima Cha cha

Bandziau skambint siuntejui o tas atmetineja Cha cha paskui isjunge tel Cha cha

sveikink ji su laimejimu Cha cha

negaliu,mane pavydas ima Kanda Juokiasi

Ot durnius su TELE2 numeriu bando apgauinet Juokiasi

ka cia jau beapgausi kai jau tai senai isreklamuota kad taip sukciaujama Šypsena bet buna kiti ir uzkliuna

is nr. +370 631 12867 Sveikiname! Jusu nr. tapo laimingas. “OGMINA” Jums dovanoja “NOKIA 7280” ir 1000 lt. ceki. Del prizu registro ir atsiemimo kreiptis nuo 13 val. siuo nr. 867715287

Is nr. +370 689 25490 Sveikiname! Jusu numeris tapo laimingas. “OGMINA” jums dovanoja mob.telf. “NOKIA 6630” bei 1000 Lt. Ceki. Del prizu registravimo kreiptis siuo nr 860326792 .

Kaip sakoma “PAREMKITE kaliniu remimo fonda!” Kaliniai neturi ka veikti… Šypsena

Suizulejo visai tie idiotai,per dvi dienas du tokius sms gavau

kaip ten ju neiskrato dar ir telefonu ten zonoj gyvendami prasinesa Šypsena neblogas gyvenimas ten jiems

as kitokia gavau

kazkas kvailiu iesko ir matyt vis pasiseka rasti jei raso. Na aisku gal turi nemokamu SMS tai gali ir parasinet Cha cha

Idomu ant kiek reikia turėt debiliškumo kad atskambint? Nekaltas

buna juk visokiu zmoniu Taip

Mano sesuo praeitą savaitę panašaus turinio sms gavo, tik tipo iš MIKROVISATOS. JuokiasiBuvo parašyta, kad laimėjo 1000 lt ir dar kažką, ir turi paskambint į ( buvo parašyti du numeriai - su tele2 ar mazylio kodais) ir uzsiregistruoti. Po sms parasyta: daugiau unformacijos mikrovisata.lt O sms siųsta iš Labas numerio, pradžia buvo 8653… Šypsena

daznai gaunu tokius sms. bl net juokas ima perskaicius. Juokiasi