suka nevalit
Rysium su tuo kad uosvio tripakas insignia nevalit kaip BMW X5, dalyviai kam nesunku palaikinkit komentara ir padekit tripakui gaut daugiau galios m.facebook.com/vimotatuning/photos/a.378340489335.155499. 15576 2244335/10155800501024336/?type=3&theater prasau paspaus ant nuorodos ir palaikink mano komentara (Adrijus Zalanskas) (zinau uzknisa tokie prasymai bent jau mane) bet noriu uosviui kaledine dovana padaryt ir parodyt, kad jo opelis gali biski geriau judet ir pacio nenervuot kai tenka kartais pakeverot
egr ir dpf isprogramavimas? blia kodel akcininkas bura nekontroliuoja savo imones ir ana gadina variklius ir dar uz eurus?
savo imones
Buros imone termostatais uzsiemus
kojytes
per vakar ir siandien gavau is keturiu dalyviu PM kur ir kaip geriausia pirkti BTC dar du pasiteiravo apie birzas oi bus juoko kai viskas smuks
pirkt nesiulau, bet pasidalinsiu jeigu dar kam klausimu kils bankai.lt/kriptovaliutos/informacija/bitcoin-ir-kript ovali utu-keityklos-kur-nusipirkti-ir-1261.html
ispeju, kad viskas gali subiret ir tikiuosi neprades kas persekioti santaupas prapise
Bumas dabar Lietuvoj… Daug kas bando spet isokt i traukini… na as pasakysiu taip i crypto investuot galima tiek kiek negaila but prapist kazike, beja pats ir turiu siek tiek ju…
Būtų smagu netyčia praturtėt, tada gal SAAB gamykla prikelčiau antram gyvenimui, bet labai jau nepatikimai man čia atrodo.
taip, sAAb tikrai nepatikimai atrodo
Geriausia pradet nuo altcoinu, nera taip paprasta perki parduodi zaist aisku lieka neblogai jei rimtai tuo uzsiimi, bet nervu kainuoja ir laiko, nes pastoviai turi ieskot info kada ka pirkt ir kada parduot norint uzdirbt… arba turint lisnu pinigu neturint kur padet nupirkt ir laikyt… na Bitcoinam reikia nemazai pinigu ir realiai kodel jo tokia verte bbz, nes yra daugybe kitu valiutu kurios greitesnes ir tt, bei kyla ne ka prasciau
DJ TV, tai gal pagaliau kadilaka nusipirktum? jau ir man klynit pradejo shitas variantas.
Dabar kol sita banga galima greit kapitalo pakelt imerkei greit didele suma ir nusiemiai uz menesio x2 tiek jei kiausai neskysti, tik kaip minejau reik turet supratima ka darai, siaip minint apsimoka tikrai su mazesne investicija ir rizika kaip sakant
yra ir kazino kas su pliusu iseina…bet mase ateina issileisti
Jeigu dalyviai uzdirbo
Kad nelabai mane dabar ant cadžio traukia, didelė banguojanti barža būtų. Turėčiau 10k, važiuočiau apžiūrėti Z4 su 3.0i aišku cabrio, jeigu už tiek pinigu išeina, po to būtinai C6 su 3.0HDi Lexus GS’as antros kartos hibridas jau.
Volvo S60 apynaujis, mačiau už tiek pinigu visai neblogas gaunasi.
e60 maza kaina dabar manau 4k. 4.5k jau jei tipo maža kaina, tai čia jau komfort sedynės, ir kt pribumbasai ir gyvas turėtų būti. Nes šiaip gyvo e60 5-5,5 yra standartinė kaina. tikrai gyvo.
idomu, kiek Wilis vazines su kadilaku. pas mane tai situacija, kai tam aborigenui- norisi naujo bumerango, bet niekaip neina ismest senojo.
cia uzvakar/vakar/siandien soferiu biskiu dirbau, draugelis uzgeres, o reikalu turi, tai su jo IS250 7000km rida ir klp, ir kns, ir dar visur. va kaip ir gera, nauja masina, nuspejama, saugi, patogi, prabangi. bet sedau as siandien i kadilaka, nu ble man atgaiva kazkokia po to lexuso naujo.
93 metu masina, bet ji irgi ir patogi, ir dinamiska, ir mieste stolnyka as su ja vazineju.
bbz, siam momentui jei supisciau… aisku z4 traukia mane jau seniai, bet kaip viena masina… man prie ukio butu sunku su z4. ciuju visai variantas butu vel apie kita eldorada galvot.
nu jo- durnai atrodo, ten blabla, bet as visada pankas apsmukes, su auskarais, nu neformalas ir vepizda buvau ir busiu, tai man px.
iki 2018 galo 1btc bus 100k