sugriuvo :)

sugriuvo :slight_smile:

6630 Myliu

ta kairine gerule. bet dydis tai gal kiek per dydelis.

fatun: kaip suprantu turi omenyje 6260… jo jos dydis dikrai milzhinishkas Mirkt

Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Apakęspzdc… mano visi svajones… siurpuliukai apema pamacius toki komplekta… Baisu Baisu Baisu Baisu Baisu

neisizeisk bet apgailetinai tu kazkaip atrodai varvindamas seiles ant teip vadinamu svajoniu. argi che svajone? Nuejai ir nusipirkai, vat ir ner svajones… o po metu ta svajone tampa net tau paciam neidomi. Svajone…tfu

nevisi zhmones turi pakankamai pinigu kad nusipirktu tokius telefonus todel ir svajoja kadanos toki tureti… be svajoniu gyvenimas nebutu ydomus Mirkt

Nieko telefoniukai… bet neapsimoka ju pirkt… dabar USA UK madingos senos plytos. Cha cha

Chips: LTU atvirkshciai Drovus

nera komentu

Blemba galvojau 6260 bus maziukas dailutis aparaciukas xuj tau da viena bomba bomzu snuiam dauzyt Apakęs

.

to Danielm: tu apgailetinas

Jis ne tik apgailetinas,bet ir visiskas idiotas Taip

Danielmaij… ishsikraudinek…px…netrukdysiu Cha cha Cha cha Cha cha

Antifrizas Cha cha

Aciu Pooozai, leidziu tau jau eiti is che Cha cha

DAnielmaij,man pradeda patikti…gal…pasilikt ? Cha cha Cha cha Cha cha

Jei esi malalietka ieskanti mabiliako uz 400 lt, ir galesianti patarti kitoms malalietkoms ka pirkti uz suma kuria tau skyria mama, taip pat megstanti dalyvauti apklausose tada aisku pasilik Šypsena Tau che patiks Cha cha

Mama man jau kokius du metus pinigu neduoda ŽliumbiaO apklausos kokios? shitas mobiliakas g**dys…o shitas zj**ys ? Cha chaSios alternatyvos nelabai mane domina…ale vat tawo zavesiui negaliu atsispirt Cha cha Cha cha Cha cha