sugedo

sugedo

vakar pastaciau servize,siandien skambina ir sako kad generatoruj rado tepalo,gal kas turejas toki bmw ir buvo susidures su tokiu burtu ? is kur ten tepalo galejo patekti ? Nekaltas

Juokiasi710 dangtelis leidzia?

Gal keisdami tepala aptaske?

yessuz atbuko smegenis nuo interneto ? Cha cha as nesakau kad man pasakytum kas kur leidzia,bet stebuklu nebuna,oru ausinamas generatorius,turbut per slanga,esme gal kas TUREJO TOKI bmw ir gal taip buvo,nebuvo tai geros dienos Cha cha o is oro piesti niekas nepraso Šypsena

lampedziai Apkabinimas

Raimukas tu man kazkur matytas Nekaltas

Andrew> gali buti jai bendru pazystamu turim…

gal daznai lampedziuose buni arba kitoj prudo pusai Šypsena tai gal kur tik siaip maciau Šypsena

seniau tai daznai budavau, nes drauge turejau (is kitos puses)… bet ir dabar kartais bunu, nes yra keli draugai is sito galo Šypsena

jo anekdotas… vienas pasake,kad 710 gedimas,autorius supyko,kad piesia dzyzisas is oro,bet sekantis interesanto komentaras “raimukas,tu man kazkur matytas” Juokiasi Žliumbia Juokiasi

dr002™ niekas nepyksta,tik neturi ka pasakyti,tai beleka pasako…o raimukas pasake kad lampedziai paziurejau profili ir pamaciau pazistama veida,kame beda ?

bedos nera,tik pats uzdavei klausima ir pats nukreipei tema nuo problemos…zodziu pats nenori,kad fludintu ir pats fludini. o tepalo generuoklyje net neisivaizduoju kaip galejo papulti,gal per ortaki kur eina i ji

tai per ten ir man meistrai sake,bet is ten kokiu principu,tokios mistikos tai biski nervuoja,jei patvarkius vel uzlinks del tepalo,prasides smagi dalys Cha cha

andrew - as iskeliau HIPOTEZE. pasakyk - kad nesamone parasiau? Cha cha P.S. o tu gal nezinai kur tas 710 dangtelis?! Nekaltas

yessuz ne

pas mane tai turbinos slanga buvo ytrukus, tai kaip su karcheriu tepalus pusdavo ant variklio Cha cha …pradzioj nesupratau irgi is kur tie tepalai, tik poto kai daugiau ytruko supratau is snypstimo ,kad turbina Šypsena

yessuz, OIL? Cha cha

vabalaz - nu Juokiasi Cha cha Juokiasisakau kad gal 710 dangtelis leidzia… apsitasko nu Cha cha