Sugedo alcatel 303
vienam pazystamui parejo alcatel 303 telefonas… kazkoks labai jau ydomus gedimas, siap jis veikia tik su rysiu kazkas netvarkoj: vietoj operatoriaus logo rodo kazkokiu pulius (<<<->>>) ir kai bandai skambinti paraso "Paslauga nepasiekiama"… Taiva, kas jam gali buti nutike ir ar taiso kur nors Kaune alcatel telefonus?
kur telefu taisykla ten ir taiso, siaip zinau kad netoli mano namu taiso, bent jau reklamoj raso, savanoriu prospekte, netoli bms magapolio, siaip jei tixliai tai kitoj gatves pusej nei mituvos sustojimas
siaip tikrai ne visur taiso… girdejau kad alcateliu is vis nelabai kur taiso, nes daliu niekas netur…
man atrodo pabandykite kita kortele ikisti taip rodo kai nera rysio
galiu grust bet kokia kortele, vistiek tas pats… nu man ytarimas kyla kad siustuvas gali but parejas
tai gal kas nors zinot kur Kaune pigiausiai ir geriausiai taiso mobilius telefonus? Ba kai nunesiu y kokia kontora, tai neaisku uz ka pinigus paims ir kaip sutaisys…
Nereikejo Alkatelio isviso pirkti, juk tai ne telefonas
o kas kad ne telefonas? jei neturi ka rasyt tai is vis ka cia nx veiki? Uzknisa tokia loxai
As maciau ir nokia sugedusia, tai jau reikia sakyti, kad nokia ne telefonas?
neatrodo, kad mitovos sustojimas yra abiejose Savanoriu prospekto pusese? , jei kalbi apie Prelasta, tai ten visai nebloga taisyklele ir kainos normalios…
savo siemens’a susitvarkiau senamiestyje Vilniaus60 + dar menesio garantija dave. kitur nenorejo taisyti (kalnieciuose, skalsoj), arba kaina buvo didesne (barshausko gatvej, netoli baraku).
gana rimtai atrodo taisykla buvusioj Juzej.
geri zhodzhiai apie mikrovisata, bet ten kainos
net, netaisyk. Parduok kokiam kaimieciui ir viskas. Taisyt NEEAPSIMOKA.pIRK KITA
as ir turiu kita… tas alcatelis net ne mano yra… o dabar ir tiek kaimieciai netokie durni, dazniausiai visitiek pabando skambint
nebutu alkatelis… o gal paprasciausiai kazka meniu sumaige
Komentatorius didis Pats turbūt vaikštai su 3310 patenkintas ir dar aiškini kur telefonas, o kur ne.
tai jug tik tokie ir loja pastoviai, jug jie turi sustrus telefus - NOKIA… nesvarbu kad tai 3310 ar 3330
nervina mane tokie