Sugedo 7650 keybordas!
Na ne visas bet nebepasispaudzia klavisas nr8! Na kartais imanoma ispaust gerai pavargus. Gal kas susiduret su panasia problema, kur patartumet kreiptis remontui? Pageidautina Klaipedoje. Dekui.
Pries sawaite liygiai tas pats buwo man sunkiai 8 spaudesi=] jau ruosiaus westi taisyt bet po 2 dienu pats pasitaise=]
He koks sutapimas=]
taip jum ir reikia o jai rimtai xfile wyksta
Ne nu sto bal xfilai man sia minute ir gerai viskas maigos
Siandien (pries pora h) net sms nejo rasyt
bl kas ce vyksta? Naudoju as jy be gailescio dulkes, smelis ir panasiai uzsinese gal ar ka?
sakau xfiles dar netiki
Xe
Na man ne iki juoku pastariasias pora dienu jauciu is ryto vel gryba pjaus
Pasmane sugedo pora dienu pastowejo taip, po dwieju dienu pats pasitaise ir daugiau nebuwo sugedes.
Tex man atrodo tau grysti prie 3310 o gal kaledom savo atsiusti? O siaip pas Joni nunesk.Pravalys kontaktus. Juk jis tvarko mobilius palangoj.
3310 uzimtas yra pajungtas kaip signolke Kaledom nesupykciau jai atsiustum pac supranti kaip dziaugtus seima
. Jonis tai kazin ar sugebes isardyt - surinkt po visko
gal geriau klp paieskosiu, bet kaip bebutu keista acigavo klavisas
Kaip ir sake cia kazkas,kad atsigaus.
Tai reik suprast kad dovanu kaledom nebus ?
ozzy biski tavo delefonas gavo dregmes reikia isvalyti rudis su trintuku ok nuima sekmes
Nevaryk dievo i medi. Nenoreciau nuo 3650 gristi ant 3210
Ozzy,labai jau tu brangios dovaneles nori.Taip tik save palepint galiu.Pvz kaip 6600.Zadejo si men iseiti,bet dar neisejo.Gal kita men iseis,tai bus man pries kaledine dovana
6600 per infobalta galimes uzsisakyt, draugas sake, kad jau bus infobalte,
Kadangi as ne Lietuvoje,tai nebus sitos galimybes.Tex kitu keliu ieskot.
Na Liutaurai pac pradedi apie dowanas o poto vartais