Suderinta su kebulo spal.
cia tipo “koni”?
cia Inok
kas te klause ar joja tau ar ne su zeminta? *bliamba* as po r18 uzsimeciau r19. Pasol nx, reikes jauciu r17 uzsidet… Pamenu gerai kai turejau e65 su r17, *bliamba* vaziuoji ir kaifuoji… O pamenu kai ant s klases merso suapgalvem, uzmoviau zieminius r16 aik tu nx, vot ten tai vaziavimas… Per duobes vaziuodamas specialiai didini greiti, toks jausmas kad kelias kaip stiklas… Chebra, zemo profilio padangos ****s, *velniop*, paskutine masina su r19. Nebent i paroda, arba gyveni kur uk… nes dabar kiekviena supista kelio nelyguma jauciu su vairu… nx man to reikia?
as irgi daugiau niekada zemo profilio nebepirksiu
ble db uzsidedu zieminius r16, tai pzdec koks vaziavimas, su r18 visai ne tas.
Vat pritariu rafiui… man po zieminiu ir gi taip jauciasi kietumas zenkliai… bet blt nors per duobes nestabdau ir neapvazineju belekokia duobute… kur cia malonumas sito reikalo… gajdys kazkoks… kasdieniniam vazinejimui pasidaryt kratykle suprantu kai tokius dalykus daro sportui
pas manja dar vaikiskos panetkes ir tiek
grozis reikalauja auku
r15
ka zinau…net nesvarsciau det daugiau nei r17 ant fau
ash tai planuoju ant r18 bandyt aukstesnes gumas maut, kiek ten tilps, nes 50 tai nu nx, nusivyles ir jau dapiso mane.
Kad as nieko nededu toki buvo toki ir bus ratai
Nu supranti grozis… r15 ir r17 bet tas vilimasis pazeme bet cia mano nuomone…
geltona prie ko dera ?
r18 ratai 50 aukscio padanga ? kaip atrodo?
ar tai 45 pas mane… nebepamenu, bet uzpiso jau tie volai. bandysiu det balionus, kiek tilps i arkas.
tai plotis gal 225
Manja
nakcius>tavo cieripui max r16 su 75 aukscio padanga
nu aisku, isvaizda daug daro, bet *bliamba* kad nemalonu vaziuot su tais lietnykais… realiai, perkant ne del panetkiu masina, imciau tikrai mazesnius ratus. Bet man oatveju r19 su runflat padangom priekyje, tai speju del to tas kratymas po kelia. Ir *kekšė* vairas daar kreivai kazkaip atsistojo perdejus ratus