Sudege "Fine Arts by Grunding" Stiprintuvas
Lygtais taip ten raso
na esme tame kad jis jau koki ketvirta karta perkaista…
Perdegimo principas visais atvejais tas pats, besiklausnat labai tyliai…
Nakty buvau palikes ijungta ir tik ish miegu pazadino toks zagtelejimas kolonkes ir stiprikas nebegyvas… nuo to laiko jokio garso neishleido.
Ten kaite man meistrai tranzistorius(ar kaip jie ten vadinas?) na kur ant ishejimo dedas berods po du (ir labai kaista ) vienas neigiamas kitas teigiamas… Kas svarbiausia neaisq kokie jie ten originalus dedas, nes kai pirma kart nusmigo jis, atidarius paaishkejo kad ten jau ne originalai buvo sudeti…
Tai pamaniau jei cia elektronikai susibure tai gal jie zino kas taiso tokius reikalus? nes pasikeist tuos 8 reikalus galiu ir pats, bet kas pataisytu taip kad jie nenusviltu? kad rastu ligos priezasti
[quote]
Dziundzis rašė:
Lygtais taip ten raso
Pagailėk gero daikto, nekišk į jį savo nagų.
Burn motherfxer burn…
O jei rimtai, tai reikia schemą susirast ir bus aišku.
na o kur ieshkotis ta schema? ash priesh metus ieshkaojau, ir dar draugas meginoieshkot, nieko neradom…
va pamaciau cia toki foruma tai ir nusprendzhiau paklaust…
tai zinot kur surast? o jus ponas BigBrother?
O tu tikras, kad reikia ieškoti Grunding o ne Grundig? Geriau tiksliai modelio numerį ir pavadinimą nusirašyk.
Matyt rezimai normaliai neparinkti. Net ir originalius tranzus idejus, situacija greiciausiai nepasikeis. Reikia gero speco, kad suderintu. Arba dar kasnors nusvile, ne tik galas.
Patinka man tokios temos !Zmogus tranzistoriaus nepazysta o nori taisyti .O tokiu temu ir klausimu daugelis todel siulau ,kad jei klausiantysis nenutuokia elektronikoje visiskai tad atsakymas rimtu zmoniu i toki klausima gali buti
tik tai vienas! NESTI I TAISYKLA!!!
Neklaidinkime profanu {elektronikoje} savo patarimais .
cia is serijos TERORISTORIAI
o seip tai ieskok ne grunding o grundig (jei neklystu pas mane taip ant masininio mago uzrasyta)
Na ir ka jis veiks surades paaiskinkit man ?
bus surades bent jau ka veiks…
jeigu nesi turejas daug reikalu su stiprintuvais tai pigiauses dalykas atiduoti remontoti specelistams,arba sudeginti gera sauja tranzistoriu ir vis tiek normaliai i rezimus nepastatysi.