SUdauziau

ziurint ar turi normaliu meistru pazistamu. siaip tai pinigus geriau imt manau

Tai ka vairo nenulaikai kad i stulpus paisaisi!?

As sakyciau geriau pinigus pasimk nes draudimas tvarkys ilgokai ir dar gali buti kad busi nelabai patenkintas ju sutvarkimu . Cia aisku tik mano nuomone KietasKietas

Uzuojautos, sveikinu, kad kasco turejai Gerai

hashe

Tai va suplakiau pirmadieni savo masiniuka kairiu kampu stulpa pasveikinau ir kai atsokau i kelia dar vienas bliamba i ta pati kampa ivaziavo.Negaliu kaip gaila ziauriai gaila Žliumbia tiek ja saugojau ir grziai elgiausi.Tai laukiu draudimo atsakymo arba tvarkys arba pinigus duos.Patarkit kaip geriau ar pinigai ar kad draudimas tvarko.Pas mane LZUB kasko draudimas. Jau greit savaite bet vistiek ziauriai gaila Liūdnas

Nuotrauka mano vargses http://www.banga.lt/admlt/2club.club_f_reviews/241.28224.1…-=(1630977
836

Tai tipo galima stumti masiniuka ant daliu ar i srota, ir dar pasiimti pinigus uz draudima? Man paciam tokia problema, penktadieni sukant i parduotuves kiema (i kaire) parleke bulka ir dejo i kaires puses galini sona.Tai suvaryta golfo II vaziuokle galine, sonas gale, bamperiai ir centras kuris buvo bagazinej Šypsena Ti va nezinau ar duoti remontuoti, ar stumti, tik dar nelabai aisku ka kaltu padarys, nes bicas vaziavo su zmona o as vienas Šypsena