ziurint ar turi normaliu meistru pazistamu. siaip tai pinigus geriau imt manau
Tai ka vairo nenulaikai kad i stulpus paisaisi!?
As sakyciau geriau pinigus pasimk nes draudimas tvarkys ilgokai ir dar gali buti kad busi nelabai patenkintas ju sutvarkimu . Cia aisku tik mano nuomone
Uzuojautos, sveikinu, kad kasco turejai
hashe
Tai va suplakiau pirmadieni savo masiniuka kairiu kampu stulpa pasveikinau ir kai atsokau i kelia dar vienas bliamba i ta pati kampa ivaziavo.Negaliu kaip gaila ziauriai gaila tiek ja saugojau ir grziai elgiausi.Tai laukiu draudimo atsakymo arba tvarkys arba pinigus duos.Patarkit kaip geriau ar pinigai ar kad draudimas tvarko.Pas mane LZUB kasko draudimas. Jau greit savaite bet vistiek ziauriai gaila
Nuotrauka mano vargses http://www.banga.lt/admlt/2club.club_f_reviews/241.28224.1…-=(1630977
836
Tai tipo galima stumti masiniuka ant daliu ar i srota, ir dar pasiimti pinigus uz draudima? Man paciam tokia problema, penktadieni sukant i parduotuves kiema (i kaire) parleke bulka ir dejo i kaires puses galini sona.Tai suvaryta golfo II vaziuokle galine, sonas gale, bamperiai ir centras kuris buvo bagazinej Ti va nezinau ar duoti remontuoti, ar stumti, tik dar nelabai aisku ka kaltu padarys, nes bicas vaziavo su zmona o as vienas