SUdauziau

SUdauziau Liūdnas Žliumbia

Jauciu kad ne mane matei beje pas mane coupe.O mentai buvo atvaziave su ascona tokia supuvusia.Buvau nusikales uz lizdeikos gatves tilto.

Uzjauciu. Pats ta patyres, tai jausmas tikrai ne koks.
Geriau litus imk,nes dazniausiai draudiku servisai Baisu daro

Ne ne i bordiura o stulpa dar stulpo lempa nunesiau.Atvaziavo elektrikai po kokiu 30min nukabino nes vos besilaike.Jei prisiknis del stulpo tai draudimas mokes ar as?

Gal geriau imk pinigus… Nes jie kai sutvarkys… Nekaltas

Uzuojauta vairuotojui…
Na o kiek dabar galetu kainuoti to civiko remontas?

ir man teko pamatyti, kaip tik tuo momentu kai atvaziavo mentukai su melynu golpuku… tik kazkodel nepamaciau antros masinos… beje, ten gal ir ne i stulpa rezeisi, nes tame tilte yra labai auksti bordiurai. greiciausiai i bordiura.

uzuojauta Gerai

maciau ir as ta pati cvieka skersai stovinti, ta ryta as su savo vasariniais volais labai atsargiau vaziavai.

Ta bordine buvo galant ir ji stovejo ant skiriamosios vejos o mano ant kelio.

uzjauciu Apkabinimas

Geriau kai perveda pinigus ir pats susitvarkai, aisku, jei ne i firmini servisa ir neuzsakinesi visu originaliu detaliu Ne

Galima normaliai susitvarkyt ir lieka apie 1/4 is pravestu pinigu. Mes taip viena karta za odno ir namu remonta pasidarem TaipGerai

Uzuojautos maciau as ta avarija cia pravaziavus valakampiu tilta ir palindus po kitu tavo civicas stovejo ant skiriamosios vejos, o salia kazkokia bordine auto atrodo.

niu ne tajp jeu yr bajsej suwareetas tas cvykas Šypsena

turbut nesi mates masinos, kuri istikruju buvo apkabinus stulpa Šypsena
cia tik mazytis kepshtelejimas…
aishku gaila, bet imho daug nekainuos remontas Taip

KIEK NORI UZ SAVO SUPISTA CIVIKA, JEI SUGALVOSI PARASYKLaiškasApakęs

Sventa tiesa
Taip

Labai teisingai zmogus pataria GeraiTaip, ypac jei kasco turi…

gaila masiniuko…

TIK PINIGUSTaip Pasiimk tuos pinigu, stumk masina i lauzyna dar gausi saibu ir sudejus iseis neblogas aparatas!!! Patikek man jau taip buvo!!!
Jei duosi jiem taisyti, tai jiem daug saibu nubires, o tu tik pralosi!!!

is ce jau ketvirtas toki civica sudauzo Liūdnas

Tai tipo isipaisai tik tada kai vairo nenulaikai?Laikiau dar ir kaip stipriai ir netgi sukineti bandziau.