Zinau ash ta jausma, pats viena karta per viena debila i medi atsitrenkiau, skrendy ir matai kad medis arteja ir jau nieko padaryt nebegali. Paskui smugis daug stiklu, uzspaustas ir dar auto uzsiliepsnavo
Absoliutus melagis - artimiausiu metu NEBUVO prie kauno sudaužyta 7 klasės BMW naujo modelio. Esi melagis paskutinis, ir labai man keista pasidarė, vat ko tu sieki tokiu savo post’u? Tipo, pakvailioti? Eik į blevyzgas.
pazystamas jausmelis tik ash mazda 323 padariau tokia grazhia kad dieve mano, tik mano greitis buvo 170km/h o kelias shlapias ir dar posukis tai buvo ateik y trasa krume, ir medeli tai gavau baudos o draugas neprisiseges buvo tai kaip supermenas pro priekiny stikla ir smegenu sukretimas jam gavos kelios zaizdos nuo stiklu ir viskas o man fanaras, kelios melynes ir tt.
ir as tada pasigirsiu, kai buvau jaunas jaunas ir teisiu neturejau tai su tevo senu triperiu (ford granada), i tvora buvau atsiremes, ble nu snekat cia nesamones, pradekit dar girtis kas kiek kaciu suvazinejo ir t.t, atrodo kad avarija tai jau didziausias prikolas