Sudauziau 7BMW

Sudauziau 7BMW

Liudni tokie dalykai
as uzvakar sudauziau savo sierra. Dabar servise stovi. Sprendziamas klausimas ar draudimas remontuos ar atiduos pinigu.

Nieko gero tau.

Uzjauciu !!! Svarbiausia, kad gyvas likai ir ne taip jau sunkiai susizeidei…

Taipdurnius asAš nekaltas juk neturiu teisiu,isgeres,greitis virsytas,o BMWnaujutelis…buvoAš nekaltas

Gerai, kad nors tai pripazysti. Uzjauciu, bet ne tave, o tevus…

Uzuojata Nustebęs
Bus tu mashinu svarbu kad pats gyvas!

Zinau ash ta jausma, pats viena karta per viena debila i medi atsitrenkiau, skrendy ir matai kad medis arteja ir jau nieko padaryt nebegali. Paskui smugis daug stiklu, uzspaustas ir dar auto uzsiliepsnavo Baisu

Ka susilauzei? Ar prisiseges buvai?

Absoliutus melagis - artimiausiu metu NEBUVO prie kauno sudaužyta 7 klasės BMW naujo modelio. Esi melagis paskutinis, ir labai man keista pasidarė, vat ko tu sieki tokiu savo post’u? Tipo, pakvailioti? Eik į blevyzgas.

Gal ten 7 tik senesnio modelio… Apakęs

Kokiu metu auto buvo?

Zuikeli, aš ne Žaliakalny Petro ar Antano kalbų klausau, o suvestines peržiūrinėju

graži pasaka.

Nu sheip nelabai tikiu kad mentai ishvaziuotu ish iskaitines autoavarijos ivykio vietos… O dar kazko izsigastu Cha cha

o lapkrichio 16 mazda 323 yra??? Aš nekaltas nu jegu ne tai suvestines tikrai xujovos Šypsena paziurek ir parashyk nekentriai lauksiu

pazystamas jausmelis Šypsena tik ash mazda 323 padariau tokia grazhia kad dieve mano, tik mano greitis buvo 170km/h o kelias shlapias ir dar posukis tai buvo ateik y trasa krume, ir medeli Šypsena tai gavau baudos o draugas neprisiseges buvo tai kaip supermenas pro priekiny stikla Cha cha ir smegenu sukretimas jam gavos kelios zaizdos nuo stiklu ir viskas o man fanaras, kelios melynes ir tt.

ereliai susirinko apie savo zygdarbius pasipasakot Blogai

ir as tada pasigirsiu, kai buvau jaunas jaunas ir teisiu neturejau tai su tevo senu triperiu (ford granada), i tvora buvau atsiremesCha cha, ble nu snekat cia nesamones, pradekit dar girtis kas kiek kaciu suvazinejo ir t.t, atrodo kad avarija tai jau didziausias prikolas

arba esi pacukas, arba triochala
arba ir tas ir anas

REIK NEGAILET PINIGU GEROM PADANGOM IR TURET KELETA VARZTU GALVOJ… SKietasKietasKietas

man tai irgi px ant tokiu triochalu kaip tu…