Subkultūrinis rasizmas

Subkultūrinis rasizmas

Kaip jums tokie tarpsubkultūriniai santykiai-vienas narys poroj gotas juodas, o kitas-kokis pankas, rastamanas, a kitox spalvoc sutverims? Piktas
Man tai gausiai nepriot tokie dalykai,jokiu būdu nenoriu bobos juodos Ne
I žygutis padla,suskis pysgoc pajuodelis,pri spalvotos Smalkės lindęs Veee

man tai nepatink bobos gotes is vis…BlogaiLaimingas

Nepatink man juodi žmonės…Ne

Nu daunai jus nesubernde esat visi kartu paemus ir viskas. Isvis tos subkulturos yra atsilikusiems individams, kurie negali prisitaikyti normaliame pasaulyje ir visuomeneje (zinau nemazai tokiu pvz.). Taip kad, by.by as ant ju Cha cha

yra tik žmonės

Ir ką tas jūsų “normalus pasaulis” reiškia kosmoso platybėse Blogai
pimp… dėjau aš an jūsų pasaulio,čia neapsimoka prisitaikyt,i būt šiukšle tarp šiukšlių, suskium tarp suskių nieka baisaus Liežuvis

Dabar tave subkultūrų atstovai suplėšys ir išvadins pilkos masės atstovu Cha chaGerai

Nevaryk man nevilties Užsispyręs

Pilka masė, juoda masė,spalvota masė,suskiai visi Blogai

Pala. Ar man pasirodė, ar šiukšlė esi tu? Cha cha Ne, juk tikrai tu, tiesiog nenori pripažint galbūt. Aš tai pvz nesu žinai kodėl? O gi todėl, kad turiu gyvenim tikslą kažką pasiekti ir sėkmingai link to einu. O tu? Ką tu pasiekei? Dar viena alaus butelį? Daunas tu ir tiek su savo subkultūrom Kietas

Aš juos visus vienas galiu suplėšyt Cha cha

Visi mes normalūs, ir tokie eiliniai “pilkos masės” atstovai kaip aš, ir gotai, ir pankai, ir visi kiti… reikia gyvent draugiškai ir mylėt vieniems kitus Apkabinimas

Šiukšlė aš,šiukšlė tu Laimingas
I tavo tikslai kosmose ko verti Blogai
O mano tikslai ne į šio pasaulio vertybes nukreipti,šitam pasauly galima tik gert i dėt skersą an visko,nepriot man jūsų planeta Blogai

o man tai px Klasta

Skinus paplėšyk Mirkt

JuokiasiJuokiasi Daunu daunas. Kokiam dar kosmose asile? Gyvename čia ir dabar, reiškia turime gyventi ir naudotis viskuo, ką gyvenimas “šiame pasaulyje” mums suteikia, o ne laukt malonės iš “kito gyvenimo”. Labas

Ne viskas spręndžiama jėga Drovus

Pac ir gyvenk savo laike ir vietoj,su savo menkais žemiškais tikslais,šliuže Labas
Nesi geresnis už kokį alaus butelį apsiglėbusį pankušniką,abu suskiai tokie patys,beturintys vertės kosmose.Nu tik gal ans bent su[rant visos žemiškos egzistencijos menkumą,jei tikras yr, ne kox pispankėlis,bobom banglėm patikt norintis Liežuvis

Labai nekeista iš tavęs tai girdėt Valio