Su
su?
ziurek kitu dvieju foto pavadinimus
? Jei norečiau žiūrėti turečiau žiūronus Prašau man išgerusiam paaiškint ką čia krečiat?
be
Nuo kiekvienos automobilio markės reikia sveikint. Aš palauksiu iki 12 ir jei gausis prisėst prie pc, sulauksit renault sveikinimo.
Rysium su pauksciu gripu, nenustatytam laikui uzsidaro Men’s Factory night club’as - ministerijos issakymu visi gaidziai turi sedeti namuose". Mane labai nervuodavo, kai per kiekvienas vestuves visos bobutes baksnodavo ir sakydavo: “Tu - sekantis”. Taciau jos apsiramino, kai as joms tai pradejau daryti per laidotuves. Vaiksto Bushas, Putinas ir Paksas po kazkokiu debatu parke ir staiga prieina kryziu, o ant jo Kristus, kuris ir sako: - Vaikinai, norit pasakysiu, kur slypi jusu laime? - Aisku, kad norim! - Tavo laime Dzordzai yra ta, kad tave isrinko prezidentu, turi gera seima, izymu teva, mylincius vaikus, nuosava ranca, nors tu ir idiotas. - Tavo laime Vladimirai yra ta, kad didziausios valstybes prezidentu, paliksi savo zyme istorijoje. Pauze. Paksas neiskencia ir sako: - Kristau, o kur manoji laime? - O tavo “laime”, bjaurybe, yra ta, kad abi mano rankos ir kojos prikaltos!!
totali nevaliuxa sveikinimai
is tikro, tai yra patys pigiausi serijiniam auto esantys Ag Ubeika> tu nevairaves tokios masinos, kurios sitas nenukilintu
kurmis, as sakau cia pagal bangos paniatkes - juk kas amerikietiska,tas nevalit
ubeika>