SU žIEMA VISUS !!!
Nežinau, - bet džiaugiuos kaip vaikas… tikriausiai man patinka žiema… aplink visi tokie surūgę - jiem mat sniego per daug, pusto… o man - gražu… SU žIEMA VISUS !!!
gražu, kol tas sniegas baltas. Kai patampa purvinas, tada
Norėčiau dabar su rogutėm ant kalniuko
baik džiaugtis, diena šlapdribą žadėjo
jezusmarija kaip NEMEGSTU ziemos!!!
ir siand eilinikart apie pavasari svajojau
linkejimai besidziaugiantiems
Ziema - toks keistas metu laikas, kai liudna ir dziugu kartu…
šustras rašė:
baik džiaugtis, diena šlapdribą žadėjo
nu pasijutau lyg tu mano bendradarbis būtum… šiandien susirinko mano kolektyvas ir ruošiasi mane sudraskyti, nes man patinka šios dienos oras … pasidžiauk vien tuo, kad dabar oras fainas , kai prasidės šlapdriba bus galima ir paliūdėti…
kai uz lango toks stebuklas, as uzmirstu visus rupescius—ir tu uzmirsk
noliu vasalios
ash tau pritariu 100 proc. man taip pat chiotkas toks oras, bet visgi, shlaps shian musu kojos , shlaps
Būtent, kojos (gal būt ) šlaps tik vakare… tai kam dabar liūdėti…
nu suslaps na ir kas, mes gi ne cukriniai—neistirpsim, o baltas sniegas paslepia purva, gatves pilkuma ir jau tai yra laaabai saunu
ei, nekabinkit nosiu man tai irgi fainiai sniegelis, toks purus, bent jau kol kas, as taip ir noriu pargriuti ant jo
bet gi va tycia tai negriusi
kaip atrodys?
o netycia irgi nepargriuvau…
man tai daug linksmiau,kai taip sviesu lauke nuo sniego
Man tai kiemsargių gaila…
Džiaugtis tokiu oru gali tik tie, kuriems neteko ryte kapstyti mašinos iš po sniego sutinku, kad pro langą pažiūrėti smagu
bet kai tenka braidyti po tą sniegą ir važiuoti nevalytomis gatvėmis į darbą, tai visas vaikiškas džiaugsmas greitai išgaruoja…
Nuska rašė:
Džiaugtis tokiu oru gali tik tie, kuriems neteko ryte kapstyti mašinos iš po sniego sutinku, kad pro langą pažiūrėti smagu bet kai tenka braidyti po tą sniegą ir važiuoti nevalytomis gatvėmis į darbą, tai visas vaikiškas džiaugsmas greitai išgaruoja…
nu taip - sniego nekasiau bet bristi tai bridau
… - jėga
Va va oras tai tikrai l.grazus.
Bet man jau daros kai trecia ryta is eiles reikia kastis diziules pusnis nuo garazo ivaziavimo. (nors ir ne kiemsargis)
zmones, tigi, kad vos pasnigus nereiktu ir
vazinekit trulikais ir autikais
ir bus nuotaika
o be to labai sveika kartais pasivaikscioti…