SU žIEMA VISUS !!!!

SU žIEMA VISUS !!!

Nežinau, - bet džiaugiuos kaip vaikas… Tūsas tikriausiai man patinka žiema… aplink visi tokie surūgę - jiem mat sniego per daug, pusto… o man - gražu… SU žIEMA VISUS !!! Labas

gražu, kol tas sniegas baltas. Kai patampa purvinas, tada Veee

Norėčiau dabar su rogutėm ant kalniuko Tūsas

baik džiaugtis, diena šlapdribą žadėjo Veee

jezusmarija kaip NEMEGSTU ziemos!!!
ir siand eilinikart apie pavasari svajojau
Laimingas

linkejimai besidziaugiantiems Labas

Ziema - toks keistas metu laikas, kai liudna ir dziugu kartu…

šustras rašė:

baik džiaugtis, diena šlapdribą žadėjo Veee

nu pasijutau lyg tu mano bendradarbis būtum… šiandien susirinko mano kolektyvas ir ruošiasi mane sudraskyti, nes man patinka šios dienos oras Cha cha… pasidžiauk vien tuo, kad dabar oras fainas , kai prasidės šlapdriba bus galima ir paliūdėti… Cha cha

kai uz lango toks stebuklas, as uzmirstu visus rupescius—ir tu uzmirskTaipTaurėApkabinimas
Flirtas

noliu vasalios Mirkt

ash tau pritariu 100 proc. man taip pat chiotkas toks oras, bet visgi, shlaps shian musu kojos , shlapsCha cha

Būtent, kojos (gal būt Mirkt ) šlaps tik vakare… tai kam dabar liūdėti… Cha cha

nu suslaps na ir kas, mes gi ne cukriniai—neistirpsim, o baltas sniegas paslepia purva, gatves pilkuma ir jau tai yra laaabai saunuCha chaLiežuvis
Flirtas

ei, nekabinkit nosiu Cha cha man tai irgi fainiai sniegelis, toks purus, bent jau kol kas, as taip ir noriu pargriuti ant jo Juokiasi bet gi va tycia tai negriusi Girtas kaip atrodys? Cha cha o netycia irgi nepargriuvau…
man tai daug linksmiau,kai taip sviesu lauke nuo sniego Laimingas

Man tai kiemsargių gaila…

Džiaugtis tokiu oru gali tik tie, kuriems neteko ryte kapstyti mašinos iš po sniego Kanda sutinku, kad pro langą pažiūrėti smagu Taip bet kai tenka braidyti po tą sniegą ir važiuoti nevalytomis gatvėmis į darbą, tai visas vaikiškas džiaugsmas greitai išgaruoja…

Nuska rašė:

Džiaugtis tokiu oru gali tik tie, kuriems neteko ryte kapstyti mašinos iš po sniego sutinku, kad pro langą pažiūrėti smagu bet kai tenka braidyti po tą sniegą ir važiuoti nevalytomis gatvėmis į darbą, tai visas vaikiškas džiaugsmas greitai išgaruoja…

nu taip - sniego nekasiau Cha cha bet bristi tai bridau Cha cha … - jėga Cha cha

Va va oras tai tikrai l.grazus.
Bet man jau daros PiktasKanda kai trecia ryta is eiles reikia kastis diziules pusnis nuo garazo ivaziavimo. (nors ir ne kiemsargis)

zmones, tigi, kad vos pasnigus nereiktu Kanda ir Ignoruoju vazinekit trulikais ir autikais Juokiasi ir bus nuotaika Girtas Juokiasi o be to labai sveika kartais pasivaikscioti… Mirkt