Su Sventem

Su Sventem

Siandien sau pasigrazinau sventes. Padariau Volvo 1:0 Mazda… Durna situacija, sukau is kiemo i kaire, sustojo masina sukt ir per drasiai islindau, antra eile vaziavusiai mazdai 6 bakst i sona. Isvirto ratas, visas sparnas susimaitojo, durys abi, priekiniu langas net atsivepe, zodz sunkiai mazdai mazdaug. Volvo buferis balionelio prasosi ir tiek… Aisku vistiek nemaloni situacija, bet draudimai tegul tvarkosi…

neprastas bakst Cha cha volvai gal ir bakst, o mazdai tau jau geras bum Cha cha

foto Apkabinimas

uzknisa toki dalykai Taip kol supildai deklaracijas, dar draudimas kitamet gal pabrangs. mano zmonai i peza atbulas pensininkas ivaziavo maksimos aikstelej, ciut matosi zyme nuo kablio, dave 20lt ir issiskirste draugiskai Cha chao draudimas aikstelej galioja? kazkur girdejau, kad ne, bet realiai nebuvau susidures.

o kodel turetu negaliot?

Nu as kol sedejau masinoj ir pries akis matau mazda sumaitota tai iskart mintyse, pipec nebus viso priekio, ar bus visi tarpai nueje. Po visko apsiziurejau, nei krust tarpai, tik stiprokai nubraukti dazai. Kadangi buferi betkokiu atveju buciau dazes tai tokie ir minusai… daugiau pasveist reiks. Draudimas tai aisku, kad pabrangs, nes ten uz mazda turbut gerai atskaiciuos jam. Bet ka darysi, vistiek bus n kartu pigiau nei buciau jam siules litus. Ten jam virs 1klt tikrai priskaiciuos.

Del to vovlo pensininkam skirta… Dauzyk ir px Valio

o audi kam skirta? Skaitau mrc mazink dozes, o tai visai smegeneles isskystes Taip Cha cha

Bent jau ne pesininkam… Bandysiu bakardy kalti dar biski Taip

aisku pencinykai tik su R’kem vazineja Taip ble, brudas tas bakardis… ant viskio persimeciau. scotish leader Girtas

Horse Rider so cola Gerai

šampė Girtas Cha cha

nezinau kodel bet metaxa + vynuogiu siultys jokiu pagiriu nesu turejas Apkabinimasps. metaxa+ borjomi isvis nesveikas derinukas Apkabinimas

Mrc, dek bakardy atgal i bara ir ateik pas man viskio iklat. Ne 5 min netruksi iki manes ateit Mirkt

kiek lakt galit? Cha cha

sventes Apkabinimas

Nu ok, ainu zvejyba rytdienai susikraut, o Mrc panasu, kad man nedraugas, bo jau antra kart kvieciamas neuzeina Cha cha

delfi.lt/news/daily/crime/kaune-plesikai-keturiolikmeciui-d ure-i-nugara-ir-isverte-jo-kisenes.d?id=63617420pz…

ce ne pz, ce kauns Taip