Su Snow Wolf

Su Snow Wolf

Susipazinkit, mano naujasis augintinis Cha chaZaismingasis flamingas atiduotas i gyvunu prieglauda Cha cha

Flamingas geriau buvo Juokiasi

grazus toks gyvunelis, bet va rubai personazo idomus tokie x) kaip nuo olimpo nulipes atrodo xD

Hiena kokia tais Cha cha

Personazas is ten ir nulipes Cha chaRase vadinasi Paragon Mirkt Vertimas: paragon [‹pœr…g…n] n 1 (tobulybės, dorybės, grožio) pavyzdys, įsikūnijimas; paragon wife pavyzdinga žmona 2 didelis deimantas/briliantas (šimto ir daugiau karatų) 3 poligr. paragonas

kas cia per grajus ?

Guild Wars

ale baisus vilkas kaip ir per sro Juokiasi na sitas bent jau gauruotesnis Juokiasi in sro tai nupesioti vargsai visi Juokiasi

sypsosi vilkas ^^

Cha cha Cha cha Cha cha

Aaa tai jis čia šypsosi pasirodo Cha cha atleisikit pamaniau kad susierzines Juokiasichitraja ulybka Juokiasi

Man rodos tie gyvunai dar ir auga Nekaltas nes kazkada buvau parti su trim medziotojais. Visi jie turejo po meska Šypsena bet viena meska buvo kaip likusios dvi sudetos i viena Cha cha gigantiska tokia Cha cha

Sniego senis, sniego vilkas…nea, negirdejau tokio Ne

Ale koks piktas ir aršus vilkas Cha cha

BN jis cia gi sypsosi Cha cha Mirkt

sakau, kad hiena nu Cha chap.s. Škotai, tik nemeluok, kad į prieglaudą flamingą pridavei, ryškiai vilkui sušėrei Cha cha

Arba pats suvalge Baisus Juokiasi

Gal ir vilkas,o gal ir as… Juokiasi O gal tas kam atidaviau Cha cha

sitie paauksuoti armorai tai Gerai Girtas