Su POP3 serveriu susijungia, bet laiškų neparsiunčia
Sveiki, tokia bėdukė: tikrinuos paštą, su pašto dėžutės serveriu susijungia normaliai, parodo, kad, pvz., 3 nauji laiškai, parašo “receiving mail 1/3”, ir toks užrašėlis kybo nors ir iki begalybės. Kur gali būti kaltas – mano kompiuteris, interneto tiekėjas ar pašto paslaugos tiekėjas? P.S. Naudoju VU paštą P.P.S. Kaimynui, regis, problema ta pati.
Mano nuomone arba pasto tiekejas arba programa…
Susikonfigink programele “magic” ji leidzia pazhiureti laishkus bei juos trinti tiesiai ish pashto servo…
Tigis man laiškus parsisiųst vis tiek reik!
čia jau kaltink šiuo atžvilgiu savo tiekėjo pašto serverį jei jau teisingai susikonfiginai savo programą
Outlook Express’e tai klaidų sąrašą parodo, gali suprasti, kas nutiko
jei ten kas nors tau pramogai 10MB filmuką pasiuntė? tam ir yra galimybė ištrinti iš serverio, gavus vien tik header’ius.
nu tai susikurk webini emaila ir siuskis. o tuo pat metu aiskinkis su ineto tiekeju arba mailo tiekeju
Taigis galima tikrint per naršyklę, viskas tada tvarkoj. Didelių laiškų nėr, o jei ir būtų – ryšys mano su užsienio servais siekia 6.5 MB/s, ką jau ten Lietuvos… Pato dėžutės talpa irgi ribojama tik teoriškai, bandėm 150 Mb laišką pasiųst – suėjo, tik Outlookas pusvalandžiui pakibo. Bandysiu adminus kibint.
rimta tavo nuomone
antivirusine ar yra ? dazniausiai antivirusines integruojasi i pasto lienta net tau nezinant - ir realiai laiskas ateina ne i pasto programa o i antivirusine ir ji patikrinus atiduoda pasto programai
Nėra antivirusinės.
telnet mail.hostas.lt 110 Connected to mail.hostas.lt Escape character is ‘^]’. +OK USER useris +OK PASS slaptazodis +OK STAT LIST +OK 1 1237 2 1374 3 1374 4 1929 RETR 1 arba TOP 1 10 +OK Return-Path: <…> Received: from <…>
šitoj vietoj pakimba
šitoj irgi. Penkias minutes laukiau.
greiciausiai kazkas su serveriu. Kad problema ne pas tave, tai faktas. Siulau susikurti kitur pop3 dezute (pvz freemail). Jei veiks, skalpuok mail servo admina.
che kas linksmiausia jog ką tik viskas buvo pradėję veikt. Perkūnas žino kodėl, gal dėl to, kad dar buvau neužbaigęs telnet sesijos (kai ji pakibo), ir paleidau paįto programą… dabar vėl neveikia, ir dar priduria, kad “.pop lock busy is there another session open?”. Gal pats ir pridariau tų sesijų, luktelsiu truputų, kol jom time outas pasidarys.
rašau adminui, nieka nebus.