Su pirmuoju sniegu Pakolkas Vilniecius 8-30

Su pirmuoju sniegu Pakolkas Vilniecius 8-30

Tai va sveikinu su pirmuoju sniegu ir noriu paklaust ar jis jus uzklupo netiketai ar visgi jau esate pasiruose ziemos sezonuj?

kox cia bl sezonas… be kaledu zieminiu padangu nesidesiu…

visai nepasiruoses as esu,sukniso siandien visa ryta kol nutryniau langus,leksiu po darbo apsipirkti ziemos sezonui

Moraliskai - taip, turejau susitaupes ant padangu - tai per savaitgali puse isleidau net ir nepastebejau Cha chabeje iki Kauno dar ziema nedaejo

tai gal jau kas ir įkalė(įvažiavo)kam į subinę?

Seip tai zinau kad kaune nesninga nes pats ten sediu Cha cha

Nunu Apakęs Lauksi dovanu po eglute Cha cha

Taipzinom mes tas lietuviskas ziemas…

pižo rūlz - įsėdu, užsivedu ir skaitau info ant langiuko “ice alert!” nu zjbs, tik ar padangos iš demisezonkių pavirto žieminėm, dar nžn Cha cha

Nu jo. Apakęs as tai kazkaip galvojau kad dar miegu ba kazkaip labai jau netiketai… Cha cha kadangi masina stovi prie garazo uzsilenkus, tai man didelio sunkumo nera gal tik kad ant galvos labai sninga Cha cha Cha cha

'85 scorpas turejo irgi netgi keliu lygiu “ice alert!”

o as sedziu ir galvoju kada pas mus prades snikt, padangu neturiu ir norint jas pasikeist reik 200km namo gryzt.

tai gal pas francūzus tik nuo '00 snigt pradėjo Drovus

Siaip tai netikejau,kad taip greit bus sniegas. Ziemines padangos jau paruostos - reikia tik uzsideti ir viskas ŠypsenaLangu skyscio Maximoje -15laipsniu nusipirkau tik dar susipilti nespejau. Antikoroziniu masina ispurskiau. tai liko tik gumas silikonu sutepti, kad neprisaltu Taip

ryte nesupratau, ziuriu patamsy viena masina su sniegu ant stogo nuvaziavo, galvoju vaidenas arba kas sposa padare kam nors

pas japonus nesninga iki siol…

kantrybės,tuoj nutirps Šypsena

turbut ir nesniks Šypsena

na pas mane irgi paruostos. pernai uzsidejau kazkada spalio pabaigoj pavazinejau savaite ir atgal vasarines susidejau…