Su pirmu sniegu jus, Klaipedieciai
nezinau kaip jums bet mane tai kiekvienais metais pirma diena kai sninga toks jausmas keistas apima, kad va, jau metais senesnis tapau be to labai grazhu buna lauke, kai atsikeli o uzh lango “belym belo”
tai ka jau KLaipedoj uz lango "belym belo"?
dar ne visai, matyt per anksti atsikeliau
tai su pirmu sniegeliu, jus
pas mane tai ra - tik tirstas rukas,
pasiklysti
imanoma
labas Ginger, tai su tirstu ruku tave reiskia
O ar labai prisnigo sendien vaziuoju i Skuoda gal zinot ar ten snigo
Labai malonu, kad atsirado mano bendramintis Niekas manes nesupranra, kai ash sakau, kad sniegas labai grazu
Shie zodziai tikras balzamas mano shirdziai!
Labai malonu, kad atsirado mano bendramintis Niekas manes nesupranra, kai ash sakau, kad sniegas labai grazu
Shie zodziai tikras balzamas mano shirdziai!
[/quote]
Kam grazu o kam kelias slidus
Vel teks tiek laiko ramiau vazineti o ir saltis ne prie sirdies
Niekas neliepia lekti kaip i shikna ikirptam.Kaip tik bus proga peizazu pasigrozeti. O tai prashvilpia tevishkes keliais ir gamtos grozio nemato Ir dar gal daugiau tranzuojanciu paneliu bus proga paimt. Kai negreitai vaziuoji, tai lengviau stabdyt
Vel teks tiek laiko ramiau vazineti o ir saltis ne prie sirdies
[/quote]
Pirmas sniegas grazu, bet as jo dar nesitikejau… zieminiu batu neturiu dar ir taip siandien sushalau brrrr
[/quote]
Niekas neliepia lekti kaip i shikna ikirptam.Kaip tik bus proga peizazu pasigrozeti. O tai prashvilpia tevishkes keliais ir gamtos grozio nemato Ir dar gal daugiau tranzuojanciu paneliu bus proga paimt. Kai negreitai vaziuoji, tai lengviau stabdyt
Tai kad su manim tikros kaulystes vyksta va ir sendien bus Vienas vaziuoju su didelia auto o merginos tai nestabdys o kai vaziuoji prisikroves arba ne vienas tai cstabdo Ooooo
Tai kad su manim tikros kaulystes vyksta va ir sendien bus Vienas vaziuoju su didelia auto o merginos tai nestabdys o kai vaziuoji prisikroves arba ne vienas tai cstabdo Ooooo
[/quote]
O kokiais keliais tu vazineji ?
[/quote]
O kokiais keliais tu vazineji ?
[/quote]
Jeigu nori galiu sendien pavezinti is Vilniaus i skuoda ir atgal
Reikia gi tiek gert,kad jau atsikelus sniega matyt
Man tai nervas kyla del sniego. Dar tik Spalio pradzia, o jau sninga, tei kas bus ziema?
Pasakos pabaiga, jau lyja…
ir man labai malonu nors siandien buvo prastai, nes greit ishtirpo viskas
Nu prikrito tos parašos čia…
kas noretu paziureti isharchau nevaziojant i klaipeda:
http://photo.anort.com/v/index.htm?act=pview&ida=1085&idp=15647
Quest