su obuoliais ar cinamonu?
nebetrink daugiau
va kaip susimascius grauzia bandele
cia berniukas
Įspūdinga emocija, tik gaila, kad labai margas galinis planas.
A kur ce mianas?
ir fokuso nera…
Nu blemba… rimtai čia visiškai nieko ypatingo. Net mimika visiškai banali. Aš dar ne taip kemšančių bandelę į burną vaikų mačiau. O čia dar iš šono fotkinta, tai nieko nesimato kaip tik merginos spoksojimą į prakąsta bandelę ir ne su klausimu “su obuoliais ar cinamonu?” tos mergaitės žvilgsnis.
berniuko
[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/491.546913.627…-=(428 430061](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/491.546913.627…-=(428430061) mianaz yra ce
Elenėle, tavo nuoroda visiškai neatspindi tos minties, ten išties menas. Ir super
nu jo,pas kiekviena aisku savas lygis ir savas meno supratimas.Nenoriu sakyt,jog ten-ne menas,arba kad mano foto geresne,bet as tokiu dalyku nesuprantu.Gal is manes niekad meninke nebus
ka padarysi
be to,kalbant apie 2 gramus vilties…“g.” yra “gatves” sutrumpinimas,o “gr.” gramu…
atverk akis ir žiūrėk kiek kitaip, giliau ieškok prasmės.
pasibalnosiu nosi akiniais ir vel paziuresiu
neponiatno
ElenėlėRaganėle> gramas zymimas g , o ne gr.
ot blemba,tikrai,pasitikrinau,taip ir yra “g” yra gramas ,bet is mokyklos laiku visai kitaip prisiminiau
(labai geda)
Labai elenelishka is mano puses
tiesa,perziurejau tinklapius-ne viena as tokia klaida dariau ( bent tokia paguoda)
Apie fotke si kart patyliu (Atsimeni tos foto mano komentus)
Nu bet Elenele, prie ko ce mano 2 gramai? tai visiskai skirtingo zanro fotografijos. O tavo, be visa kita ko, dar ir techniskai netvarkinga.