su obuoliais ar cinamonu?

su obuoliais ar cinamonu?

Be be benebetrink daugiau

va kaip susimascius grauzia bandele Šypsena

cia berniukas Vyras !!! Cha cha

Įspūdinga emocija, tik gaila, kad labai margas galinis planas.

A kur ce mianas?

ir fokuso nera…

Nu blemba… rimtai čia visiškai nieko ypatingo. Net mimika visiškai banali. Aš dar ne taip kemšančių bandelę į burną vaikų mačiau. O čia dar iš šono fotkinta, tai nieko nesimato kaip tik merginos spoksojimą į prakąsta bandelę ir ne su klausimu “su obuoliais ar cinamonu?” tos mergaitės žvilgsnis.

berniuko Mirkt !!!

[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/491.546913.627…-=(428 430061](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/491.546913.627…-=(428430061) mianaz yra ce Liežuvis

Elenėle, tavo nuoroda visiškai neatspindi tos minties, ten išties menas. Ir super

Juokiasinu jo,pas kiekviena aisku savas lygis ir savas meno supratimas.Nenoriu sakyt,jog ten-ne menas,arba kad mano foto geresne,bet as tokiu dalyku nesuprantu.Gal is manes niekad meninke nebus Nekaltas ka padarysi

be to,kalbant apie 2 gramus vilties…“g.” yra “gatves” sutrumpinimas,o “gr.” gramu…

atverk akis ir žiūrėk kiek kitaip, giliau ieškok prasmės.

Skaitaupasibalnosiu nosi akiniais ir vel paziuresiu

neponiatno Ne Žliumbia

ElenėlėRaganėle> gramas zymimas g , o ne gr.

Pavargęsot blemba,tikrai,pasitikrinau,taip ir yra “g” yra gramas ,bet is mokyklos laiku visai kitaip prisiminiau Kvankt? Apsvaigęs (labai geda) DrovusLabai elenelishka is mano puses Cha cha tiesa,perziurejau tinklapius-ne viena as tokia klaida dariau ( bent tokia paguoda) Mirkt

Apie fotke si kart patyliu (Atsimeni tos foto mano komentus) Cha cha

Nu bet Elenele, prie ko ce mano 2 gramai? tai visiskai skirtingo zanro fotografijos. O tavo, be visa kita ko, dar ir techniskai netvarkinga.