su morkomis? iš morkų? tiesiog morkos?
labi visi. prisivežiau iš kaimo morkų
man jos labai skanu troškintos, bet gal papasakotumėt, kaip dar galima skaniai jas paruošti? saldžiai? aštriai?
morkos feeee…nemegstu, nevalgau, tai ir patarti nieko negaliu
Man tai skaniausios morkos -azijietiskos salotos.Paruosti galima taip,nusiperki lenku Cykoria firmos prieskoniu Korejietiskom morkom,o ten ir parasyta ka daryti.Daroma ne viena valanda,bet poto valgau valgau,kol ugnis is burnos eiti pradeda..O jei dar saiba pasileidzia-gaisrine kviesk.
Nu blyn skanu.
morkų salotos su džiovintom slyvo arba razinom ir majonezu
Balandeliai su morkomis. Nu zodziu vegetariskai
man tai labai patinka morku salotos su cesnaku ir majonezu
morku sultys
aha…ir morku blyneliai
O kaip blynelius daryti?
daryk morkų kotletus, paimi sutarkuoji morkas (aš tarkinu su bulvine, bet galima ir su burokine tarka), įdedi druskos miltų, prieskonių, vandens, gali įmesti grybų, padarai kotletukus pakepi ir mhm
va čia orginalus receptas:
http://phorum.hardcore.lt/read.php?f=5&i=383&t=346
as jas zalias valgau …tai sveika mama sake
nu tai dėk daug pipirų ir kt. gėrybių
o man daktarė
[quote]Swordfishtrombo rašė:
daryk morkų kotletus, paimi sutarkuoji morkas (aš tarkinu su bulvine, bet galima ir su burokine tarka), įdedi druskos miltų, prieskonių, vandens, gali įmesti grybų, padarai kotletukus pakepi ir mhm
[/quote]
va šitą būtinai išbandysiu gal netgi šiandie
o žalių (nekepintų) česnakų aš negaliu valgyt paskui savaitę dvokiu pati sau
tai tokie fintai, kaip morkos+česnakas+majonezas netinka
deja
morkas valgau tik žalias nu dar kartais kai būna virtos į mišrainę įmaišytos nieko. o šiaip jokių keptų, virtų ar dar kokių nevalgau
prisiminiau dar vienas salotas: morkos su fermentiniu suriu ishmaishyti su majonezu. galima ideti virta kiaushini, zhalumynu (poru, petrazholiu), cesnako. valgyt galima tiesiog su duona ar batonu
Morkos sutarkuotos tokia spec.tarka kad gaunasi kaip siaudeliais, tada ta pacia tarka tarkuoti obuoliai ir majonezas atrodo Gaidelis vadinasi.
O kur parduodami tie Lenkiski Cykoria prieskoniai
As irgi. Tik zalias. Virtos