Su kokiu prabangiausiu automobiliu teko vaziuoti?
O ash buvau zhuvi sugaves ( veisles neatsimenu ), kur tarp akiu tarpas puse metro
Kukluka,bet Audi A6 Allroad,Bmw 328(2000metu),Porsche 911(1988 metu)
pradesim nuo tokio ne itin prabangaus - audi a8 4.2 turba-kvatra, 2001 metu. vienzo poros dienu senumo. kaina kas tai eiles 120K eur. o pac pac, tai butu mercedes benz 560 sec su w126c kebulu metu gal 1988 (cia fliukliandijoje). sitas irenginys laikomas visu laiku brangiausiu serijiniu mercedes-benz lengvuoju automobiliu (zinoma skaiciuojant atitinkamu metu kainomis).
Marcius B. rašė:
As tai galiu pasigirti,kad vaziavau su 7-tintu BMW,limuzinu klases, 1999m, 4.2litro, odinis salonas, kompiuteris, tamsinti langai ir visi kiti navarotai. Pries 2 metus uz ji mokejo 400 000 LT. Jausmas tai nerealus, turint tokia masina tikriausiai nieko nebereikia… Gal kas turit paskolinti 400 000 LT? Buciau labai dekingas
didziausia ispudi paliko- Jaguar XK8 coupe 4l. 380AJ
Nu ok, dar su prabangia calibra teko waziuot…
Kas ateina i galva
Saab 95 Griffin 2000 m.
Peugeot 607 2001 m.
racer rašė:
- ZIL 115 (kur Ligaciovas Maskvoj Vazinejo)
================================
ple… noreciau nors i salona zvilgtelt…
nx tau reik 400000 jeigu uz 300000 gali paimt 2001 7bmw!!! na nebent skaiciuoji kad reix apsidraust ir ant benzo…
Caika
Zim
Nu šiaip pasedėti teko daugumoje prabangiu tackiu ,bet su vaziuoti teko su 98m MAZDA 626. Nebloga tacka.
Aš tai vistiek su krūčiausia- savo mieląja Audi 100 2,3E. Vot taip.
Jaguar XJ8 3.3 V8 237 AG 32voztuvaj truksta zhodzhiu
Esu vaziaves BMW 750i, kazkur 10 metu senumo, irgi odine ir visi navorotai Isbelsta buvo nerealiai, tad ir pojuciai ne geresni uz kokios taburetes
Isitikinau, kad net geriausia masina, bet sudrozta nieko neverta
1997 metu MB 600 s (Visi navarotai,koza roza ir t.t. sarvuotas)…
veze su limuzinu … zjb …
hmmm… nu nevazhiavau su tokiom prabangiom tachkom kaip jus… Bet prabangiausia - Peugoet 607… Tada ish gimtadienio draugelio tevas vezhe… Shiaip jei priesh tai nakti nebuchiau geres tai gal ir nieko butu buve… Bet kai buvau paxmelnas ir tame 607 pradejo mane supti tai buvo
Kai ishlipau ish to laivo i gryna ora, tai net geriau pasidare…
Bet ispudi visdelto nebloga paliko…
nu teko pavazinet ne tiek su prabangiom kiek su sportinem tai buvo audi b4 S2, a4 S4, bmw m3, mb SLK kompresorium, pazystamas vokietijoj su kazkokia maserati praveze autobanas pasirode ner jau tox platus
, ir man labiausiai patikusia kuria mane pavezino taj PORSHE 911 Turbo 1996m. vo ten taj aparatas, nespeji susigaudyt o zvilgt y spidometra ten jau rodo kokia 160 km\h. kol kas su tiek teko pasivazinet
kazko negalvoju kokia mashina pavaziaves , esu … galvoju kokia man malonu turet ir kuria ishlaikyt galeciau ir darbe kad nepyz… …
o pavaziot tai kad ir kiekviena diena galiu test draivus daryt pas dylerius…
pasiemi koki shesishimtini ir drozi kiek eina per FDR driva… , ar kokia porshe 911 , ar kokia paprastesne carrera…
p.s.
nedievinkite jus tu mashinu taip…
jos yra sukurtos kad zmogui tarnautu, o ne jus joms
SUPRA rulez
Teko vaziuoti su 2001m MB S320 apie 200km teko vairuoti,tai nelabai spejau toje elektronikoje susigaudyti,bet aparatas ziaurus.O 1995 vaziavau su MB140,tai tuo metu buvo kazkas nerealaus.