Su kokiom izymybem teko bendrauti?
Na tai su kokiais garsiais Lietuvos ir uzsienio zmonemis esat bendrave? Su kuo noretumet pakalbeti?
turiu Lileikio parasa…
nzn ar taip labai ir bendravau su kuo nors… shiaip noreciau su Adamkum pashneket
tik ne apie politika turiu daug klausimu ir shiaip manau butu idomu kalbetis
Su Mikutavichium. Jis mano tolima gimine.
nesakysiu, na skelbtis negrazu pavydi paskui kiti.
As su jokia nebendravau ir visai nenoriu
va ka pasakysiu - Su visais Blue grupes nariais noreciau nors keliais zodziais in real persimest
O shiaip karta gatvej susitikau Viktora is Skamp tai vienu kitu zodziu persimetem
Ir va dar ka,nzn ar cia izimebe ar ne bet aki buvau shventojoj kavinej "Robinzono sala" tai kaip ten buvo tas Vidmantas(tipo kaip fotkinimosi objektas),tai nusifotkinau ir pasakiau "laba diena "
Na lyg daugiau nebuvo atveju
zianau kodel taip sakai,todel kad su jokia izymybe nesikalbejai
Kartu rukiau ir siek tiek isgerem su Ceslovu Gabaliu ir jo muzikantais, o su tais, kuriu parasus turiu, tai nelaikau kad bendravau.
su giedriu masalskiu
Juozu is B’avarijos, V.Adamku
emmm… Agne, Gedu, Ausra is TV3 komandos.
Su savo tėčiu Nėr jis įžymybė didelė, bet savo srity labai labai žinomas
su neseniai susikurusios grupes "rugiageliu berniukai" dainininkais (as juos pazistu) taip pat su Wikce is skamp, su gedu is tv3 pagalbos, su staniku ir lyg ir viskas
Su nei vienu Bet macius tai daug
Su klubo iki18 moderatorium - Mindze
ot nuskilo panai,a?
teko su keletu politiku,dar su mamontovu, ramunu (kur zhuves yra) dar ir foto turiu, beltranu delpesh (europos sajungos komisijos pirmininkas),su romu dambrausku
As tai su KASTANEDA pazystamas… Buvo koncertas ir vienas mano draugas (pasirodo ir ju) mane supazindino… Visa vakara kartu blevyzgavom…
o kas jis toks?
baisiai idomu pasidare