su brabus'ais

su brabus’ais

Karstas Blogai

ok Gerai

ziauriai geras. rhcpepper nepjauk grybo koks cia tau karstas, greiciau tu lavonas

tv.delfi.lt/video/RnXrctkD/ va tjp nx Cha cha

na ne visiems tokios formos patinka,man kiek perdidelis kaip kupe,bet kaip masina tai tikrai Gerai

Geri sitie brabusiniai tekiniai daznai stovi nat Gentvagenu

Tvarkingas pagal foto o kaip realiai tai ???

nu kai degalai kainuoja 3.60 uz litra, o su situ nuvaziuoti 100km miesto rezimu iseina apie 25ltr, tai matematika paprasta, sita auto tik savaitgaliam.

kadangi savaitgaliais as geriu,tai isvis nx tokia masina Juokiasi

^ Cha cha

Atsiprašau, kad viešai pareiškiau savo nuomone internete Nežinau nebeišiskirsiu iš kitų ir sakysiu, kad čia Gerai Kvankt?

na burned yra bangos petruskevicius,jei jam grazus tai ir mum turi buti toks pat Juokiasi

rhcp, jau geriau isvis nieko nesakyk, atsilupeli tu Velniūkštis

na matai “karstas” tai cia tokia bukoka nuomuone Mirkt sakytum akd dizainas levas belekaip formos sumetytis, va tada… visteik gautum ****i, bet bant nepelnytai Mirkt

Ką jūs čia gražaus įžvelgiat, 2t kupė Juokiasi dizainas kaip su kirviu padarytas, na taip prieš 20 metu buvo gražu, bet dabar kai nusiperka tokį ir bando elgtis su tokia mašina kaip prieš 20 metų, tai… Kvankt? Kiekvienam savo, tau gražu, man ne, neveltui po fotkėm galima komentarus rašyt ir nereik čia akių draskyt Idėja

rhcpepper, multipla ne kirviu kapota, bet irgi blogai Piktas nezinot patys kas jums grazu Šypsena kirviu kapota cia ne pasiteisinimas.

O kam aš turiu teisintis ? Juokiasi Sakau man kirviu, tau ne. Nesutaps visų nuomonės, nebent apie multipla…

na man clk graziau atrodo…

rhcpepper, jei tikrai nori neišsiskirti, turi sakyt ten kažką apie dalyvius ir atsakymus. Tik klaidų daugiau nei raidžių daryt.