Su atostogom visus visus

Su atostogom visus visus

ATSIPOOSKIM NUO MOKSLUAngelas GERKIMAlusTaurėKava MYLEKIM IR BUKIM MYLIMIApkabinimasŠirdisLūposMyliu DZIUKIMES GYVENIMU BučkisFlirtasLaimingasCha chaŠypsena IR GYVENKIM DRAUGISKAITaipGeraiApkabinimas GERU ATOSTOGU!!! Lūpos

Aciu Myyska…bet man atrodo,kad as "atostogauju" beveik visada…reiktu kada ir nuo atostogu gal atsipusti?LaimingasKietas

kas ta yr ‘atostogos’?

kam atostogos, o kam egzai Žliumbia

Kazkam dar egzistuoja ir toks dalykas kaip sesijaLiūdnas

man rodos si karta tai busiu ne asMirkt

uij Ivulyt kaip tau geraiŠypsena
o as vis labiau nusiteikiu didelems kancioms…NeNeNe

Ivulyt,graziai skamba…gerai tada one_lovyt
JuokiasiJuokiasiper kancias i zvaigzdes ,sita tu zinaiTaipkaip po to uztai buna faina,kai viska pabaigi,o taip,nera sesijos,viskas ramiai teka-neidomu…as siaip turesiu viena egza,bet cia as pati,savo noru ji "pasidariau"Nekaltas

to Ivule:
shiaip tai tos kancios…uij nors ir kencianrtiems dangus bet man ramybes nera…ir kotai labai neramu…vistik kam tie egzai kam ta sesija?negi ji jau taip nuspalvina gyvenima…nius tadu as geriau gyvenciau pilka gyvenima arba nenaudociau situ spalvuCha chaGirtasGėlė

One love-patikek,pilkas gyvenimas tau greit atsibostu…nors as egzu irgi nelabai jau megstu…tik kad as kazkaip tpfu tpfu tpfu is to pykcio,kad jei yra dazniausiai nesimokau …bet sekmingai praslenku-kazkaip protas nusvinta besiegzaminuojant…Kazkada atsimenu tikrai gana stropiai ruosiausi,tai atvirksciai tik 8 gavauKandao ruosiausi!!!Mirkt

na vadinas tu ta,kuri gime su marshkineliais,o as vis dar tikiuos kad gyvenimas mane aprengs,bet zinok viena diena net ir patys tvirciausi rubai plystaŠypsena

zinau,bet as tam pasiruosus…laukiu,gal jie jau si antradieni man suplys…

Nekaltasbet,nori tikek,nori ne,as vistiek busiu isitikinus,kad jei si karta nepavyko-tai taip turejo ivyktiNekaltas…gal tu tai pavadinsi saves apgaudinejimu,bet as tik is dalies tam pritarciau…nesu jau tokia beviltiska tingine,kad net pries Laaaabai svarbu egza visiskai rami sedeciau,rankas sudejusi,bet jei taip darau,vadinasi pasamoneje kazkoks stabdis yra…kazkas kas mane stumia atgal…(cia as kalbu ne siaip apie paprasta egza,paprastiem to netaikyciau,cia kitokia situacija,kuri gali pakeisti mano gyvenimeli is pagrindu-nauji daugai,nauja aplinka,nauja salis)…Mirkt

aciu kad palinkejai geru atostogu Labas ir tau geros vasareles Labas

tu cia kazka supainiojai,jokiua atostogu nera.Ne

to Ivule:
na tadu sekmes antradieni…na man didziausias egzaminas iki shiol,kuri as laikau visa laika-gyvenimasCha cha

Taipa,sito as jau nepriskaiciuojuMirktuz sekme nedekoju…prietarasMirkt

Kam atostogos, o kam pats darbymetis!

to Ivulyte:
a vat kuom jau netikiu-tei prietarais…

o man tai viena is zaidimo formuMirkt