Su atostogom visus visus
ATSIPOOSKIM NUO MOKSLU GERKIM
MYLEKIM IR BUKIM MYLIMI
DZIUKIMES GYVENIMU
IR GYVENKIM DRAUGISKAI
GERU ATOSTOGU!!!
Aciu Myyska…bet man atrodo,kad as "atostogauju" beveik visada…reiktu kada ir nuo atostogu gal atsipusti?
kas ta yr ‘atostogos’?
kam atostogos, o kam egzai
Kazkam dar egzistuoja ir toks dalykas kaip sesija
man rodos si karta tai busiu ne as
uij Ivulyt kaip tau gerai
o as vis labiau nusiteikiu didelems kancioms…
Ivulyt,graziai skamba…gerai tada one_lovyt
per kancias i zvaigzdes ,sita tu zinai
kaip po to uztai buna faina,kai viska pabaigi,o taip,nera sesijos,viskas ramiai teka-neidomu…as siaip turesiu viena egza,bet cia as pati,savo noru ji "pasidariau"
to Ivule:
shiaip tai tos kancios…uij nors ir kencianrtiems dangus bet man ramybes nera…ir kotai labai neramu…vistik kam tie egzai kam ta sesija?negi ji jau taip nuspalvina gyvenima…nius tadu as geriau gyvenciau pilka gyvenima arba nenaudociau situ spalvu
One love-patikek,pilkas gyvenimas tau greit atsibostu…nors as egzu irgi nelabai jau megstu…tik kad as kazkaip tpfu tpfu tpfu is to pykcio,kad jei yra dazniausiai nesimokau …bet sekmingai praslenku-kazkaip protas nusvinta besiegzaminuojant…Kazkada atsimenu tikrai gana stropiai ruosiausi,tai atvirksciai tik 8 gavauo ruosiausi!!!
na vadinas tu ta,kuri gime su marshkineliais,o as vis dar tikiuos kad gyvenimas mane aprengs,bet zinok viena diena net ir patys tvirciausi rubai plysta
zinau,bet as tam pasiruosus…laukiu,gal jie jau si antradieni man suplys…
bet,nori tikek,nori ne,as vistiek busiu isitikinus,kad jei si karta nepavyko-tai taip turejo ivykti
…gal tu tai pavadinsi saves apgaudinejimu,bet as tik is dalies tam pritarciau…nesu jau tokia beviltiska tingine,kad net pries Laaaabai svarbu egza visiskai rami sedeciau,rankas sudejusi,bet jei taip darau,vadinasi pasamoneje kazkoks stabdis yra…kazkas kas mane stumia atgal…(cia as kalbu ne siaip apie paprasta egza,paprastiem to netaikyciau,cia kitokia situacija,kuri gali pakeisti mano gyvenimeli is pagrindu-nauji daugai,nauja aplinka,nauja salis)…
aciu kad palinkejai geru atostogu ir tau geros vasareles
tu cia kazka supainiojai,jokiua atostogu nera.
to Ivule:
na tadu sekmes antradieni…na man didziausias egzaminas iki shiol,kuri as laikau visa laika-gyvenimas
a,sito as jau nepriskaiciuoju
uz sekme nedekoju…prietaras
Kam atostogos, o kam pats darbymetis!
to Ivulyte:
a vat kuom jau netikiu-tei prietarais…
o man tai viena is zaidimo formu