strip'o keistenybės

Moterisstrip’o keistenybėsNežinau

1.Stulpas. …kartą vienoj įtartinoj įstaigoj mačiau,kaip Moterisnuoga trainiojosi ir bandė įlipt į stulpą,bet jai trukdė papai… …pagalvojau,kam ten lipt-prizas neužmautas,nors gal ji gimnastė…bet užlipt Moterisnepavyko,tai iš pykčio nusiplėšė triusikus…salė plojo,o aš nesupratau už ką-į stulpą tai neužlipo-lepšė…KO ČIA PLOT ???2.Kėdė. …kartą per TV mačiau,kaip Moterisbandė išprievartaut kėdę… …apsižergė raitelės poza,ir kad ims trintis…nepavyko,tad bandė įsikišt į Ignoruojukėdės atlošą-kažkodėl susiraukė,gal aštrus,tada nusiminus užkėlė po vieną koją ant kėdės ir labai labai atsargiai nusirideno kojines…GAL VIENAS TURĖJO ???3.Stalas. …kartą per vieną balių viena Moterisgėrė daug Taurė,ir nors visi normalūs žmonės šoko ant grindų-ji užsilipo ant stalo ir pradėjo spardyt maistą…o aš buvau dar nepavalgęs… …keistai šeiminikė stalą nurenka-nemandagi,pamaniau… …o paskui ji ėmė plėštis nuo savęs drabužius-kadangi jos apatiniai buvo ne pirmo šviežumo-išvėmiau ir tas menkas vaišes,kurias buvau spėjęs praryt…KODĖL STRIPTIZAS ANT STALO BAIGIASI KIENO NORS VĖMIMU ???**************************************************** …ko dėl daugelis Moterisįsivaizduoja,kad erotika tai kuo daugiau nuogo kūno,gašlių judesių ir trynimosi į įvairius buities rakandus ???…mėsa… Pavargęs

Man persasi isvada, kad geriausios Moteris yra tos, kurios suvartoja tiek Alus, kad noras nusirengineti dingsta ir jos miega po stalu Nežinau

visais paminetais atvejais merginos nevalyvos buvo-viena i stulpa kasesi, kita i kedes atlosa, o trecia aprasei pats Veee

…daugelis Moterisįsivaizduoja,kad erotika tai kuo daugiau kūno, gašlių judesių ir trynimosi į įvairius buities rakandus… …mėsa… Pavargęs

isradingos gi Juokiasias turiu omeny i.s.i.p.i.s.i.n.e.t

va va… ir atsiranda paskui tradicine nuomone-p.i.s.a.m.a mesa… Ignoruoju

Nu ka as zinau… Pavargęs yra tokiu mergeliu, yra…ir nenykstanti rusis kazkokia Apakęs kazkox iskreiptas erotikos suvokimas… Nekaltas

…gerb.merginos-kokią matot išeitį(sueitį)? Nežinau

iseitis ten pat kur ir iejimas Šypsena

tokioms mergelems reiktu pasiulyt koki astresni buities rakanda…pvz.dalgi…rezultatas:to kartot nebesinoretu tikrai… Veee

…i mean-stripo skurdą ir pindesį… Pavargęs

tuomet nepaminejai tu mergu girtumo laipsnio…

Is pirmos situacijos iseitis paprasta - neik i toki kluba Taip Pavargęs

o į balių eidamas iš anksto išsivemk Nekaltas

nu cia tai geraj parashei Cha cha

iseities nera - tai vienas seniausiu pasaulio sokiu Angelas