stringai? uz ar pries?

stringai? uz ar pries?

as visai nieko pries, kol draugas nepadovanojo - nedevejau, is pradziu buvo keista, bet dabar visai faina
ir nereik bijot kad matysis ruozai ant kelniu, kai pasilenki ar seip(jei labai siauros) Drovus

NeNe

as uz.taigi kaip patogu su stringais vaiksciot.ir per kelnes nepersisviecia tie isipaudimai…Liežuvis

O kuo skiriasi strings ir thongs? NekaltasCha cha

uz

visos rankom ir kojom uzGeraiCha chaFlirtas

Manau jei patogu nesioti ir grazi mergina, tai yra grazu ir seksy, Na jei Kokia labai stora su stringais tai nekoks vaizdelisPavargęs

matyt man vienai jie nepatinka…Šypsenakazkaip nepatogu su jais…na aisku,kartais jie reikalingi-pvz,kai suknele aptempta ir nenorit,kad matytusi kelnaiciu apvadaiŠypsenao siai labai nemegstu,kai merginoms atsisedus,jie tiesiog virste virsta lauk-toks vaizdas,kad kazkas istempti bande…bet cia reti atvejai…Šypsenaneuzpykit Laimingas

man tai labai negrazu. retais atvejais grazu buna. siaip labai negerai vizualiai man asmeniskai atrodo jie…

jie kul GeraiTaip

Jei grazus uzpakaliukas(nors ir sau!),tai as -uz!!!Atrodo labai sexy!Gerai

o man asmeniskai slykstu kai po sijonu matosi paklodes su atsiutais krastais, primena tvarkinga kambari, kuriame atidarius spinta visas slamstas iskerenta. Bet del skonio nesigincijama. Ivairove leidzia atsirinkti MirktApkabinimas

Kitokiu kelnaijciu nelabaij pripazystu,na dar nebent tango tokie…o siaijp kaij kurios merginos tikraij nemoka ju nesiot,kiek gumikes tempiasi,tiek jas ir tempia vos ne iki ausu … tada ir bulkutes,ir pyragaij ir viskas lenda…fuj…Veee

man tai asmeniskai slykstu, kai is kelmiu islenda dvi "bulkutes" su sniuru per viduriCha cha

PatinkaMirkt

ankshchiau gal ir pasakychiau Ne…bet laikas bega ir galiu drasiai sakyti TAIP as UZH Cha chaTūsas

man tai labai grazu kai ant galvos nesiojaCha cha

AS IRGIŠypsena
meijlute rašė:
Turiu silpnybe jiems. Taip
Visom keturiom uz Gerai

[/quote]

BEJE KAI NESIOJANT STRINGUS,STENKITE NESIOT IR KUO TRUMPESNIUS SIJONUS,NES TAI YRA ISVIS KRUTAŠypsena