stringai? uz ar pries?
as visai nieko pries, kol draugas nepadovanojo - nedevejau, is pradziu buvo keista, bet dabar visai faina
ir nereik bijot kad matysis ruozai ant kelniu, kai pasilenki ar seip(jei labai siauros)
as uz.taigi kaip patogu su stringais vaiksciot.ir per kelnes nepersisviecia tie isipaudimai…
O kuo skiriasi strings ir thongs?
uz
visos rankom ir kojom uz
Manau jei patogu nesioti ir grazi mergina, tai yra grazu ir seksy, Na jei Kokia labai stora su stringais tai nekoks vaizdelis
matyt man vienai jie nepatinka…kazkaip nepatogu su jais…na aisku,kartais jie reikalingi-pvz,kai suknele aptempta ir nenorit,kad matytusi kelnaiciu apvadai
o siai labai nemegstu,kai merginoms atsisedus,jie tiesiog virste virsta lauk-toks vaizdas,kad kazkas istempti bande…bet cia reti atvejai…
neuzpykit
man tai labai negrazu. retais atvejais grazu buna. siaip labai negerai vizualiai man asmeniskai atrodo jie…
jie kul
Jei grazus uzpakaliukas(nors ir sau!),tai as -uz!!!Atrodo labai sexy!
o man asmeniskai slykstu kai po sijonu matosi paklodes su atsiutais krastais, primena tvarkinga kambari, kuriame atidarius spinta visas slamstas iskerenta. Bet del skonio nesigincijama. Ivairove leidzia atsirinkti
Kitokiu kelnaijciu nelabaij pripazystu,na dar nebent tango tokie…o siaijp kaij kurios merginos tikraij nemoka ju nesiot,kiek gumikes tempiasi,tiek jas ir tempia vos ne iki ausu … tada ir bulkutes,ir pyragaij ir viskas lenda…fuj…
man tai asmeniskai slykstu, kai is kelmiu islenda dvi "bulkutes" su sniuru per viduri
Patinka
ankshchiau gal ir pasakychiau Ne…bet laikas bega ir galiu drasiai sakyti TAIP as UZH
man tai labai grazu kai ant galvos nesioja
AS IRGI
meijlute rašė:
Turiu silpnybe jiems.
Visom keturiom uz
[/quote]
BEJE KAI NESIOJANT STRINGUS,STENKITE NESIOT IR KUO TRUMPESNIUS SIJONUS,NES TAI YRA ISVIS KRUTA