Stringa DVD, stabdo kompa.
Turiu problema. Pas mane yra DVD-RW Lite-on SOHW-1213s. Kai ziuriu koki nors DVD filma, tai stringa, garsas irgi kazko biski trukcioja, arba biski traska. O kai irasineju tai su kompu neimanoma dirbt, ziauriai lagina. Kas cia galetu buti? Kompas: AMD Athlon 1900+, 512DDR. Kiti duomenys turbut nelabai svarbus.
magistrales patarciau pasikeist ir jauciu kad po defautl is parduotuves letos ant optikos sudetos.
O kaip tai padaryt?
idomiai… pas tave,
Idomiai tai idomiai, bet uzknisa, kai rasai DVD, ir neiko daugiau su kompu negali daryt
siapi tai tu nesitikek dar koki game pazaist kai dvd kepi. gi primesk ten eina 1500kb/s jei nedaugiau tai zinai kiek hdd apkrautas. o magistrales tei reikia atsisukti varztus ir paziureti tokias baltas placias juostas kurios eina nuo motinos iki hardo ir iki optinio irenginio. greitos magistrales yra tokios : turi buti daug juostu o tarpeliai tarp ju mazi. o leta tai tarpeliai didesni o juostu maziau. kiek zinau dauguma firmeliu deda hdd ant greitos sinos o optika ant letos. greita syna tan 5 banknotus gal kainuoja nusipirk ir pasikeisk. bet jauciu garantiniai lipdukai siaip tai tada nunesk i firma ir sakyk parodykit magistrales ir as noriu greitos ant optinio irenginio
zaidimo pazaist tai as ir nenoriu , bet butu gerai kad bent jau po neta normaliai butu galima landziot ir muzika klausyt. o tas baltas placias juostas tu galvoj turi IDE kabeliai?
Nu paziuresiu kas ten pas mane, lipduku tai nera, jau gal 100 kartu ta kompa buvau isardes
jo IDE kabeliai. siaip pa smane tai buvo nesmones matyt kazku itrukes ar pan nuo lankstymo todel pasikeitus abu IDE kabelius didzsioji dalis problemu issisprende
nu gal reikes ir man tada pabandyt.