Streikuoja Media Player\'is

Streikuoja Media Player’is

Karoce turiu problema.Pas mane kompas neveza filmu-t.y playeris rodo kad filmas eina bet nei vaizdo nei garso.
Mano lauzo duomenysLiežuvis2 375 mhz(Celeron),192mb RAM, 32Mb ATI Rage Fury Pro,20 GB Maxtor HDD 7200rpm.Softas: Win98SE
DivX 3.11 alpha,Xvid.
Buvau sumetes ir 9 Media Player’i ir 5 divx pro.Nieko gero.Buvau sukises kazkoki "FFDSHOW" tada vaizdas ir garsasa buvo bet vaizda rode kaip suletintame kine,o garsas bego i prieki.PADEKIT NES JAU NEZINAU KA IR BEDARYTI!!! H E L P !!! Apakęs

na ka ash galiu patarti ishmesk visus codekus o svarbiausia divx5 ir ish naujo susimesk ffshow turetu problemos isipresti ir dar filmu perziurai naudok ne media playery o pabandyk susimesti "zoom player" jis neryja daug resursu ir filmai retai strigineja man jis geriausias Taip

Laukiau, kol kas pagelbės. Belieka pritarti, jei jau su kodekais viskas gerai, reikia naudoti mažiau resursų ryjantį playerį.
Va k-lite codec pack 204 standart arba full dabar visai neblogi. Antrasis atrodo jau ateina su mini playeriu. Nuorodos http://www.k-lite.tk arba temoje software 4 U - trečia dalis.

Cia isvardijai visus pozymius kai filmas rodomas be reikalingu kodeku…Cha cha

Aciu xebryte pabandysiu paziuresiu

Labas