Straipsniai

Straipsniai

Idėjau straipsnių į Naujienas, galiu ir daugiau pridėti, tik gal kazkaip reikia ne visus is karto i kelis per diena. Kaip manote?
Ar gerai cia padariau ar nelabai Šypsena

Gal reiketu moderatoriam pasiulyti kad staipsnius sudetu i tema skrajuokle kaip kituose klubuose

Taigi naujienose yra tie straipsniai, kam tos skraiduoles?

Tam kad ta naujiena pasens ir as Nežinau Nekaltas as tik sakau savo nuomone.Bent jau MOTOMANAI taip yra ir manau kad daugelis patenkinti Taip

Kad moderai miegaLaimingas

na Cha cha butu mano valia - si tema isgaruotu Cha cha

beje, dedant straipsnius, bent jau man nepakanka matyti tik laikrascio pavadinima… norisi realios nuorodos i konkretu saltini… juk tikrai ne rankytemis buvo surinktas tekstas. todel pagal visas taisykles - turi buti labai aiskus saltinis.
Žvaigždė

Labai verzies i moderus Cha cha

aciu ne Cha cha as sitos duonos JAU atsikandusi Cha cha

Vistiek kandidatu jau pasiuliau…

aciu kad pasakei - einu zmonems paaiskinti, kad Tu tik pajuokavai Cha cha

Žvaigždė

Matai visi sitie straipsniai iseina VZ priede Statome nama, tas preidas nera reguliarus. Bet sie straipsniai taip pat yra http://www.vz.lt tik tam tikriem vartotojam. Taip kad jei as nurodysiu nuoroda, jus tikrai negalesit atsidaryti per ta nuoroda budami paprasti vartotojai.

Gelyte rase:
Sian va pakopinau pora temu tam kad Naujienos turetu daugiau temu, ir jau kruva nepatenkintu atsirado…

Gelyte ziurek nenuvisk! Nepatenkintu buvo ir bus,as nesakau kad blogai as tik duodu pasiulyma nejau negalima???!!!

viskas normaliai,o kai naujiena pasens - istrynk ir viskas.

Manau, kad naujienos tam visai tinkamos. Ir nereikia jų trinti, tegu būna didelis archyvas. Laimingas Aš už.

zinoma viskas ok Taip Cha cha tiek del saltiniu, tiek det turinio.
man norejosi konkreciau zinoti is kur vis tai, tai ir pasakiau Šypsena bet gi tai tik mano nuomone ir tai nereiskia, kad privaloma i ja atsizvelgti Cha cha
ir dar - abejoju, ar po kurio laiko reiketu trinti Nekaltas juk viskas tegul kaupiasi ir tiek… Nekaltas

Žvaigždė

Na tada pabandysiu retkarciais padelioti kokiu nors naujienu. Šypsena

saunuole geleTaip